Handla julklappar snabbt och enkelt på XXL.se​

Handla enkelt på nätet

Att handla julklappar i Nordens största sportbutik på nätet är både enkelt och säkert. Läs mer om fördelarna med att handla på XXL.se här

Hos oss på XXL är din hälsa högsta prioritet och det är viktigt för oss att alla får en trygg och positiv shoppingupplevelse. Det innebär att vi har vidtagit ett antal åtgärder för trygg handel i våra varuhus. I de områden där Folkhälsomyndigheten avråder från butiksbesök hälsar vi dig extra välkommen till XXL.se - vi lovar att vår butik online erbjuder lika fina julklappar som dem du hittar i varuhusen!

Läs mer om våra åtgärder i varuhusen här

5 fördelar med att handla på XXL.se

Handla tryggt på nätet med enkla rutiner för byte och retur

Vi förstår att många väljer att avstå ifrån att besöka våra varuhus i dessa dagar, därför vill vi uppmärksamma dig på att det går minst lika smidigt att handla julklapparna online. 
Det är inte alltid en present passar eller faller mottagaren i smaken. Då ska det vara enkelt för dig att byta. Alla presenter som köps online kan också bytas och lämnas tillbaka i valfri XXL-butik mot uppvisande av ordernummer.

Läs mer om retur och byte här

Snabb leverans online

XXL erbjuder flera olika leveransalternativ:

- PickUp@Store 
- Lokalt ombud 
- Hem till dörren 
- Hemleverans, dagtid 08:00 -16:00 (tyngre produkter)

Om du är ute i sista minuten med julklapparna är det PickUp@Store som är det snabbaste alternativet.

Om du önskar att få dina julklappar levererade hem till dörren så fixar vi det! Med leveransalternativet "Hem till dörren" tar det vanligtvis mellan 1-4 arbetsdagar. Vi reserverar oss för att det kan ta längre tid under högtider och stora kampanjer. I större städer levereras paketet på kvällen mellan 17-21, medan det på andra platser levereras under dagtid, mellan 08-17.

Du får ett meddelande från Bring när paketet är på väg och sedan 30-60 minuter före leverans. Det finns dock produkter som tar lite längre tid, till exempel skidpaket som behöver justeras och cyklar som måste monteras. Om du planerar att ge bort detta i jul bör du beställa i god tid.

Läs mer om leveransalternativ här

Prismatchning online och i butik

På XXL ska du alltid känna dig säker på att vi har låga priser. För att säkerställa detta skannar vi därför marknaden kontinuerligt. Om du kan köpa en identisk produkt till ett lägre pris i Sverige, matchar vi priset vid köptillfället. Prismatchningen gäller vidköptillfället både i varuhus och på xxl.se.

Läs mer om prismatchning här

100% nöjd kundgaranti

Med vår 100% nöjd kundgaranti kan du testa julklappen i hela 30 dagar från inköpsdatumet. Om mottagaren inte är helt nöjd kan man byta till en annan modell. På så sätt är du helt säker på att julklappen kommer att passa! Garantin gäller för kläder, skor och racketsport.

Läs mer om hur du använder vår 100% nöjd kundgaranti här

365 dagars öppet köp

Om du ångrar köpet och vill returnera julklappen har vi öppet köp i 365 dagar på oanvända varor. Detta oavsett om du har handlat online eller i någon av våra butiker.

För att kunna returnera ska varan vara oanvänd, i originalförpackningen och du måste kunna uppvisa originalkvitto eller ordernummer.

Läs mer om våra rutiner för byte och retur här

Vallning av skidor, skridskoslipning och impregnering av skor?

Oavsett om du köper din utrustning i butik eller online, erbjuder vi en rad olika servicetjänster för vallning och underhåll.

Se lista över de olika servicetjänsterna här

Om du ska köpa skridskor till jul rekommenderar vi alltid att de slipas före användning. Det blir svårt att bromsa och svänga om du inte har skarpa stålkanter. När du köper skridskor online erbjuder vi två typer av slip - vanlig slip och profilering

Läs mer om skridskoåkning här

Med IMBOX-impregnering får du ett mycket bra skydd för dina nya skor. Impregneringen är miljövänlig och gör skorna kraftigt vatten- och smutsavvisande. Du kan få dina nya skor impregnerade både när du handlar online och i butik.

Läs mer om IMBOX-impregnering här
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti