IMBOX – MASKININPREGNERING AV SKOR I 45 SEKUNDER

imbox-maskinimpregnering2

Impregneringen av skor innebär att de behåller sina egenskaper längre och bidrar till att förlänga livslängden. Med IMBOX har impregneringsjobbet blivit ännu enklare. IMBOX-maskinerna finns i alla varuhus och du kan också beställa IMBOX-impregnering när du köper nya skor online.

VAD ÄR IMBOX?

IMBOX är en maskin som på bara 45 sekunder ger dina skor en smidig impregnering av hög kvalitet. Både nya och gamla skor kan impregneras med IMBOX, men kom ihåg att gamla skor bör rengöras innan de impregneras.

Hur länge håller impregneringen?

IMBOX-impregneringen varar mellan 6 och 12 veckor, beroende på hur ofta du använder dina skor och hur du använder på dem. En behandling kostar endast 39 kronor.

Alla skor kan impregneras med IMBOX

IMBOX-maskininpregnering

IMBOX har olika inställningar för korrekt behandling av olika material. Detta gör maskinen lämplig för nästan alla skor. Allt från syntetiska skor, som löparskor, textilskor, som sneakers och fritidsskor, mocka och läder, som vandrings- och bergskor, kan impregneras med IMBOX.

Kom ihåg att skor med vattentäta membran också gynnas av att impregneras, eftersom det yttersta lagret inte är vattentätt.

Impregneringen är färglös så att den inte gör märken eller något synligt lager på dina skor.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.