Anna och Emils favoriter hos XXL

Anna_Emil 1

Vi är glada att ha Anna Jönsson Haag och Emil Jönsson, tidigare två framgångsrika elitlängdåkare, som våra ambassadörer. Tillsamman har de en son och en fjärde familjemedlem på väg. Anna och Emil brinner för att få folk i rörelse och inspirera fler till en aktiv vardag.

Vi har bett Anna och Emil lista sina favoritprodukter för sommarsäsongen i vårt stora sortiment.

Anna_Emil 2

Annas 5 favoriter:

Hoka - för upptäcktsfärderna med familjen i den närmaste omgivningen och de längre löpturerna med kids i vagnen.

Kettlebell - för att enkelt och smidigt kunna få till lite styrketräning, var man än är. Och ja (!) självklart finns en kettlebell med i bilen på semestern.

Tofflor- lätta och smidiga att ta med när fötterna behöver luftas eller man ska ta det där doppet i den kalla, klara insjön med småsten!

SUP - ett nytt äventyr väntar! Helt plötsligt har jag börjat söka av närområdet på bra vatten för att ta en tur själv eller med familjen!

Thule Cheetah 2 XT - så att kidsen kan följa med på alla äventyr som väntar utanför dörren!

Anna_Emil 3

Emils 5 favoriter:

Muc-Off - cykeln behöver ju tas hand om och att ha allt i ett kit gör det både roligare och enklare! Att ge cykeln lite kärlek efter en tuff omgång känns alltid så bra!

Hängmattan - för den där oerhört sköna eftermiddagsvilan, oavsett var man är.

Regnponcho - lätt att ha med och gör livet torrare och varmare när man verkligen behöver det! Vi hoppas såklart att sommaren blir varm och härlig, men en regnponcho i väskan har räddat många tillfällen för mig under dagar då vädret överraskat till det sämre!

Bra skor. Det är nästan den viktigaste grunden för att tycka om att träna och att röra sig. Att köpa ett par skor som passar sina fötter och sitt löpsteg är verkligen en investering för livet:)

Pulsklocka så du får ut mer av din träning! Träna inte bara mer, utan träna smartare! En bra pulsklocka hjälper dig med det! Ha koll på puls, rundor, belastning, tid, sms, strava-segment. Ja det mesta. Kör så det ryker, säger jag!

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!