Köpvillkor

 • Vi sänder endast till Sverige.
  Svenskt mobilnummer måste uppges för att beställningen ska kunna levereras. Om du bor i ett annat EU-land och önskar göra en beställning via XXL.se ber vi dig kontakta XXL:s kundstjänst på mailadressen kundservice@xxl.se för vidare hjälp 
 • Normal leveranstid för varor som vi har på lager är 1-4 arbetsdagar.
  Det kan vid enstaka tillfällen ta några dagar extra under stora kampanjer, varuhusöppningar och rea.
 • Vi garanterar dig att dina varor som du handlat är till marknadens lägsta pris.
  Läs mer om XXL:s prisgaranti här
 • Vi ger dig 365 dagars öppet köp
  Läs mer om det här
 • Vi ger dig fria byten och returer*
  Vi vill att du skall känna dig trygg när du handlar hos oss.
 • När du betalar med faktura tillkommer en aviseringskostnad om 29 kr
 • Väljer du delbetalning tillkommer uppläggningskostnad och en månatlig aviseringskostnad om 29kr. Du kan när som helst välja att avsluta din delbetalning genom att betala hela det återstående beloppet.
 • Kom ihåg att hämta ditt paket inom 7 dagar!*
  Var vänlig observera att om du inte hämtar ut ditt paket från ombudet förbehåller XXL sig rätten att debitera en returavgift på 199 kr. Om du ångrar köpet så hämtar du bara ut din beställning och returnerar den till oss med din retursedel. Vi ger dig fri returfrakt och krediterar dig för köpbeloppet så fort vi kan.
  *7 dagar liggtid gäller för Bring


Här kommer fullversionen av våra köpvillkor:

XXL SPORT & VILDMARKS KÖPVILLKOR

Detta avtal är reglerat av den nedanstående standarden i köpvillkor för konsumentköp för varor över internet. Köpvillkoren är utarbetade efter Konsumentköplagen (1990:932), Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp på www.xxl.se

Du som konsument sluter ett köpeavtal med: XXL Sport & Vildmark AB
Kontaktadress: Pilängsgatan 9 70594 Örebro
E-post: kundservice@xxl.se
Organisationsnummer: 556685-0623

BEKRÄFTELSE, UPPRÄTTANDE AVTAL OM KÖP

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning. XXL Sport & Vildmark AB reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning.

XXL Sport & Vildmark ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. XXL Sport & Vildmark äger rätten att neka beställningar avsedda för vidare försäljning till tredje part.

PRISER

Priserna som anges på www.xxl.se är inklusive mervärdesskatt (moms). Priserna inkluderar fri returfrakt och fria byten inom Sverige. Upplysningar om den totala kostnaden konsumenten ska betala, inklusive alla avgifter (moms, tull och liknande) och leveranskostnader (frakt, porto, faktura, förpackning mm) samt specificering av de enskilda elementen i totalpriset, ges i beställningsöversikten innan beställningen görs.

XXL Sport & Vildmark reserverar sig för felskrivningar och tekniska problem i samband med prisangivelser och förbehåller oss rätten att makulera samt justera fakturabeloppet vid uppenbart felaktiga beställningar och fullföljda köp. Särskilda avgifter tillkommer för fakturaupplägg och outlösta paket. Se punkt faktura, delbetalning och outlösta paket/försändelser. Vi vill uppmärksamma er på att produkter som t.ex. har ett säljpris på 0:- inte är ett normalt pris utan är ett oavsiktligt fel som tyvärr kan uppstå i systemet. Vi ger naturligvis inte bort produkterna gratis eller säljer dem till uppenbart felaktiga priser.

BETALNING

Kunden kan betala med hjälp av XXL butikens olika betalningssätt: kreditkort, online-betalning, faktura och avbetalningsplan. Tillgängligheten av betalningssätt kan variera beroende på kundens personuppgifter..

Beroende på vilket betalningssätt kunden väljer så följer vi de villkor som finns på XXLs betalningssida med eventuella tilläggskostnader. Genom att välja betalning mot faktura eller delbetalning, samtycker kunden till ett avtal som XXL har med klienten för betaltjänster, Klarna.

XXL förbehåller sig rätten att inte erbjuda ovan nämnda betalningssätt, om betalningsmetod inte fungerar vid tidpunkten eller XXL:s partner inte accepterar den valda metoden för betalning från kunden.

Detaljerade beskrivningar av XXL: s betalningsalternativ och länkar som tillhandahåller betaltjänstpartners och villkor hittar du här.

T.o.m. 15/9/2015 gällde dessa köpvillkor DIBS eller Arvato Finance från och med 16/9/2016 så avser köpvillkoren Klarna.

XXL Sport & Vildmark erbjuder dessa olika betalningsalternativ: kortbetalning, fakturabetalning, banköverföring, delbetalning och Klarna Direkt.

KORTBETALNING

Väljer du kortbetalning använder vi kryptering genom vår samarbetspartner Klarna under alla dina transaktioner för att säkerställa din trygghet i samband med kortköp så du inte riskerar att dina kortuppgifter hamnar i orätta händer. Du kan betala med VISA, Mastercard eller annat betalningskort som anges som alternativ vid betalningstillfället. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort även 3D Secure-kod.

Kortnummer lagras ej av XXL Sport & Vildmark efter genomförd transaktion. Det totala beloppet för din beställning reserveras direkt på ditt konto och vi belastar ditt konto när vi skickar din beställning (vi belastar dig endast för de varorna vi skickar till dig).

LEVERANSSÄTT

Vi samarbetar med Bring samt Instabee (Budbee & Instabox) och använder följande leveranstjänster:

Leverans till närmaste ombud - Din beställning skickas med Bring till ditt förvalda utlämningsställe och du blir då aviserad via SMS. Om du inte hämtar ut ditt paket inom sju dagar får du en avi i din brevlåda och därefter får du ytterligare 2-3 aviseringar innan paketet automatiskt skickas tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en behandlingsavgift på 199kr vid outhämtat paket. Vid uthämtning av din försändelse ska giltig ID-handling uppvisas.
Maxvikt: 20 kg
Maxläng: 150 cm

Home Delivery Parcel – Hemleverans med Bring för varor upp till 35kg eller 150cm. Aviseringen sker via SMS.

Home delivery (tyngre gods) - Detta är en specialleverans för varor som väger mer än 35 kilo eller över 200 cm långt. Bring behöver då lite mer tid på sig. Du blir kontaktad av speditören 1-3 helgfria vardagar innan de levererar din beställning. Leverans är normalt mellan klockan 08.00-16.00. Din beställning levereras utanför första dörr, närmaste tomtgräns, alternativt bärs in i hemmet, beroende av vilken leveransmetod du valt.

Varubrev - När din order packas kan vår lagerpersonal komma att ändra din leverans från ombud till varubrev och ditt paket levereras direkt hem till dig. Du har inte möjlighet att välja den här leveransmetoden då paketen varierar i storlek.

Budbee hemleverans – Levereras i de allra flesta fall dagen efter. Beroende på ditt postnummer kan veckodag och tid på dagen du beställer påverka leveranstiden. Du ser alltid beräknat leveransdatum i kassan. Paketet lämnas vanligtvis vid din dörr, detta kan justeras via SMS-länk från Budbee.

Instabox - Levereras i de allra flesta fall dagen efter. Beroende på ditt postnummer kan veckodag och tid på dagen du beställer påverka leveranstiden. Du ser alltid beräknat leveransdatum i kassan.


Skicka till XXL butik - Du kan få dina varor levererade direkt till ditt närmaste XXL-Varuhus. Läs mer här

OUTLÖSTA PAKET/FÖRSÄNDELSER

XXL förbehåller sig rätten att ta ut en hanteringskostnad för outlösta paket. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. 

TRANSPORTSKADOR

Vi tar ansvar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. När du returnerar en vara till oss så är det du som kund som ansvarar för godset.
OBS! Om du upptäcker att godset som du mottar är transportskadat så måste du inom skälig tid, dock inom senast två månader reklamera på transportskadan. Därför är det viktigt att du kontrollerar din försändelse vid mottagandet så att det inte är transportskadat. Vi rekommenderar att du anmäler eventuell transportskada direkt hos ditt postkontor och öppnar din försändelse för att se om alla dina varor är med och inte är skadad samt därefter kontaktar vår kundtjänst.

ÅNGERRÄTT

Enligt distansavtalslagen har du rätt till att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit din beställning.

Om varan hanterats i större omfattning än vad som anses nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion, kan XXL Sport & Vildmark utkräva en ersättning för varans värdeminskning.

365 DAGARS ÖPPET KÖP

För att du ska känna dig helt trygg med ditt köp hos XXL Sport & Vildmark erbjuder vi även öppet köp i 365 dagars till dig som konsument från det datum att du har lagt till beställning. För att nyttja den utökade ångerrätten (dag 15-365) behöver varan vara oanvänd och i originalförpackning.

Du behöver meddela oss för att nyttja ångerrätten, vi rekommenderar att detta görs till kundservice@xxl.se

Du kan också utöva din ångerrätt genom att fylla i och skicka Konsumentverkets ångerblankett till XXL Sport & Vildmark. Blanketten http://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblankett.

Blanketten skickas sedan till följande adress:

XXL Sport & Vildmark AB

Pilängsgatan 9

705 94 Örebro

Vi tillämpar följande undantag från ångerrätten (2 kap. 11 § DAL):

- Ångerrätten gäller ej för ammunition eller licenspliktiga vapen

- Ångerrätten gäller ej för varor som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel, exempelvis monterade skidor, rullskidor, värmeformade pjäxor och varor med tryckta nummer eller logos.

- Ångerrätten gäller ej varor som med bruten försegling inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl och förseglingen har brutits av konsumenten, exempelvis bad- och underkläder.

RETUR

XXL Sport & Vildmark erbjuder fria returer* online och i butik.

Vid retur till vårat lager registrerar du returen på «mina sidor», följ denna guide https://www.xxl.se/faq/byteochretur. Det är viktigt att du skickar in returen i ett ytteremballage där du fäster fraktsedeln utanpå detta.

Meddela gärna vår Kundservice@xxl.se om du mottagit en vara i annat skick än förväntat. Om varan hanterats i större omfattning än vad som anses nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion innan varan returneras kan XXL Sport & Vildmark utkräva en ersättning för varans värdeminskning i enlighet med 2 kap. 15§ DAL

Vid retur är du som kund ansvarig för att varan skickas på ett säkert sätt. Om varan levereras i en förpackning som inte går att öppna utan att skada förpackningen (t ex en blisterförpackning) så har du som konsument rätt att öppna förpackningen för att granska din vara, utan att din returrätt förbrukas.

Varor köpta i våra varuhus går endast att returnera och byta i varuhus. Vid retur eller byte ska varan vara oanvänd och i obruten eventuell förpackning med etiketter

Klarna Group tar hand om återbetalningen och ber kunden om all information som de behöver för återbetalning.

För alla returer eller reklamationer; kunder som beställer från xxl.se måste befinna sig i Sverige för att kunna använda leveransalternativ. Om du befinner dig utanför Sverige måste alla returer och reklamationer hanteras genom att besöka ett av våra varuhus i Sverige.

*Det är alltid gratis att returnera varor i våra varuhus. Som medlem i XXL Reward får du även tre kostnadsfria returer online per 12 månader.

REKLAMATION

Om du vill reklamera en vara kontakta alltid vår kundtjänst på kundservice@xxl.se. När du kontaktar oss vill vi att du uppger ditt ordernummer (SE_XXXXX), vilken vara det gäller och vad felet på varan är. Har du möjlighet att ta ett kort på produkten så bifoga gärna detta. Reklamationsrätten gäller produktionsfel av vara och inte fel orsakade av normalt slitage eller föråldrande av produkt. En reklamation skall göras så snart som möjligt efter att felet upptäckts. Du har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet.

Efter att vi mottagit din vara kommer vi att behandla ärendet inom 30 dagar.

PRISMATCH

Du ska känna dig säker på att du får det bästa priset hos XXL. Om du kan köpa en identisk produkt till ett lägre pris i Sverige, matchar vi priset vid köptillfället. Prismatchningen gäller i varuhus och på xxl.se.

Kriterier för prismatch:

Gäller endast vid köptillfället, ej efter att varan är köpt.

Vid köp i varuhus: Visa dokumentation till personalen som visar att fullständiga kriterier är uppfyllda innan du betalar.
 

Vid köp på xxl.se: Om samtliga kriterier är uppfyllda genomför du beställningen och mailar Kundservice@xxl.semed följande information:

 • Ditt ordernummer
 • Dokumentation som visar priset (bild inklusive datum, samt länktillbutiken)


Vi återbetalar mellanskillnaden om följande kriterier för prismatch uppfylls: 

 • Exakt samma produkt, dvs. samma färg, storlek, utförande, årsmodell och antal i förpackning.
 • Varan måste finnas på lager hos konkurrerande aktör.
 • Garantin gäller mot auktoriserade svenska företag med ett svenskt organisationsnummer som säljer i SEK till kunder bosatta i Sverige.
 • Prismatch gäller inte licenspliktiga vapen, vapendelar eller ammunition.
 • Prismatch gäller inte på personliga rabatter till en enskild konsument.
 • Prismatch gäller inte vid lokala kampanjer, så som öppningskampanjer, lokala handelsdagar och specifika butiker.
 • Prismatch kan inte nyttjas på tjänster (ex. verkstadsservice och frakt).

PERSONUPPGIFTER – INTEGRITET


Syftet med denna information är att informera dig som kund om vilka personuppgifter som samlas in på vår webbplats (xxl.se) och hur personuppgifterna används. Din personliga integritet är viktig för XXL och utöver personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen (GDPR) följer XXL alla tillämpliga regler avseende dataskydd.

Samtycke

Observera att vissa personuppgifter behandlas med stöd av samtycke, till exempel vid marknadsföring (inbegripet nyhetsbrev och kommunikation). Genom att anmäla dig till nyhetsbrev godkänner du sådan behandling av dina personuppgifter. Se nedan om hur dina personuppgifter kommer att behandlas i nu aktuella sammanhang.


Insamlad information

XXL samlar in personuppgifter i samband med att du registrerar dig för att ta emot erbjudanden från oss via e-post och/eller SMS, registrerar försäljningsorder i våra butiker, genomför köp på xxl.se, skapar användare på "Mina sidor" och/eller deltar i tävlingar anordnade av XXL. Vi samlar också in information om din användning av våra webbsidor via cookies. Du kan läsa mer om cookies och vilka cookies vi använder här.

XXL samlar in och behandlar följande information: namn, adress, telefonnummer, e-postadress, i vissa fall efterfrågar vi ditt födelsedatum och ditt godkännande att använda informationen i marknadsföringssyfte, bestående av nyhetsbrev via e-post/SMS och andra former av direktmarknadsföring, samt kommunikation via sociala medier efter ditt godkännande. Vi har också möjlighet att använda dina personuppgifter i syfte att rikta direktmarknadsföring mot dig på Internet, till exempel via Facebook och Google.

I vissa fall kan även information samlas in från tredje part, bland annat i samband med kvalitetssäkring av personuppgifter.


Hur XXL använder dina personuppgifter och vilka andra som kan använda personuppgifterna

XXL använder personuppgifterna endast för marknadsföringsändamål eller i samband med att köp genomförs på XXL (både via vår webbutik och i våra fysiska butiker). XXL samlar in information så att vi kan tillhandahålla våra kunder relevanta erbjudanden som passar kundens intressen. Informationen kommer dessutom att användas för att säkerställa en god kundupplevelse på våra sidor, xxl.se.

XXL Sport & Villmark AB, org. 556685-0623, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas. XXL kommer inte att sälja eller överföra mottagna personuppgifter till tredje part - vilket innebär att du inte kommer att ta emot information från andra företag än oss med anledning av de personuppgifter vi samlat in från dig. XXL samarbetar med underleverantörer och samarbetspartners för att behandla och lagra information samt för marknadsföring på uppdrag av XXL.

Med undantag för distribution av nyhetsbrev, sker all vår hantering av personuppgifter inom EU och EES. Distribution av nyhetsbrev utförs i samarbete med SendGrid i USA. SendGrid använder EU:s standardavtal för överföring av data till USA, vilket innebär att dina personuppgifter skyddas och behandlas utifrån gällande lagar och regler inom EU och EES.

Behandling av personuppgifter kommer antingen ske för att fullgöra avtalet med dig, med stöd av samtycke (exempelvis marknadsföring och nyhetsbrev) eller för att fullgöra en rättslig förpliktelse (bland annat redovisning).

Personuppgifter kommer att lagras så länge som de är nödvändiga för att uppfylla de ändamål för vilka personuppgifterna ursprungligen samlades in. Det innebär att insamlade personuppgifter för marknadsföringsändamål raderas om uppsägning av nyhetsbrev sker eller om du återkallar ditt samtycke. Personuppgifter med anledning av lagda beställningar eller avtal som du ingått med XXL kommer att raderas när avtalet har fullgjorts och när alla skyldigheter hänförliga till avtalet har uppfyllts. Personuppgifter som XXL behandlar för att fullgöra rättsliga förpliktelser kommer att raderas så snart som de rättsliga förpliktelserna har fullgjorts.

Du har ingen skyldighet att tillhandahålla XXL personuppgifter, men det kan vara en förutsättning för att erhålla varor och tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter för marknadsföringsändamål. Det enklaste sättet att göra detta är att säga upp nyhetsbrevet genom att följa länken som finns längst ned i varje nyhetsbrev. Du kan också ändra och granska dina personuppgifter på "Mina sidor" och återkalla ditt samtycke.

Du har rätt att lämna in klagomål med anledning av behandlingen av dina personuppgifter till Datainspektionen, se mer på www.datainspektionen.se.

XXL:s FAIR USE-POLICY

För att handla på XXL.se måste du:

 • Ha avsikt att behålla de produkter du beställer. Att beställa med avsikt att behålla produkterna hindrar dig inte från att använda din lagliga rätt att ångra ett köp eller använda XXL:s returpolicy.
 • Inte ha för avsikt att begå bedrägeri eller på annat sätt agera med avsikt att bryta mot tillämpliga lagar.
 • Inte föreställa dig själv på ett felaktigt sätt (avsiktligt eller oavsiktligt) genom att låtsas vara en konsument.
 • Inte agera olämpligt eller hota vår personal i samband med köp och returer eller i kontakt med vår kundsupport.

Beteende som vi kan se som en överträdelse av XXL:s Fair Use-policy:

 • Överdriven och onormal köp-/returbeteende som indikerar att kunden inte beställer med avsikt att behålla de köpta produkterna.
  Innebärande; en avvikelse väsentligt utanför den normala genomsnittliga returgraden i kombination med den totala mängden returer som gjorts under de senaste 12 månaderna.
 • Om du felaktigt föreställer dig själv som en konsument genom att göra ett köp med avsikt att marknadsföra eller sälja produkterna som en del av ett företag senare.
 • Köpa produkter för att ta bilder för affärs- eller marknadsföringssyften och senare returnera produkterna genom att hävda en konsumentens lagliga rätt att returnera eller nyttja XXL:s returpolicy.
 • Försök att begå bedrägeri genom att använda XXL:s kundgarantier med avsikt att få bonuspoäng, utnyttja kuponger, gåvor eller rabatter, eller främja/bidra till falska köp för att få någon kompensation från XXL.

Överträdelse av XXL:s Fair Use Policy:

XXL har rätten att vägra att en beställning läggs och har ingen skyldighet att ingå ett försäljningsavtal på XXL.se. XXL säljer endast till slutanvändare, och bindande köp görs endast och bekräftas när du har fått en slutlig orderbekräftelse från oss och ett kvitto från vår betalningsleverantör. Dock kan XXL vägra framtida försök att lägga beställningar från kunder där vi har rimliga skäl att misstänka att kunden bryter mot vår Fair Use-policy. Överträdelse av vår Fair Use Policy kan resultera i att dina kontouppgifter blockeras, vilket förhindrar dig från att lägga beställningar på xxl.se i upp till 1 år. Om samma kund och/eller kontouppgifter överträder Fair Use Policyn igen efter en första paus riskerar kontot att blockeras upp till 3 år.

Upptäckt av överträdelse av XXL:s Fair Use Policy - integritet och dataskydd:

 • Vår bedömning om du bryter mot vår Fair Use-policy baseras på ett antal icke-diskriminerande kriterier. Dessa kriterier tar hänsyn till systematiskt avvikande beteenden (såsom beskrivs under XXL:s Fair Use-policy). Ett kundkonto som riskerar att blockeras från att göra ytterligare beställningar hos XXL.se på grund av överträdelse av vår Fair Use-policy kan identifieras genom vår personals efterforskning eller genom systemregler som upptäcker ovanliga mönster i köp- och returbeteende. Reglerna och forskningen tar hänsyn till och bearbetar personuppgifter i form av köpfrekvens och tidpunkt för köp, orderhistorik och försök att kringgå med falska identiteter.
 • Den slutliga bedömningen av om kontouppgifterna kommer att blockeras från framtida inköp (ref. 15.03) görs alltid av en mänsklig personal hos oss. Om dina kontouppgifter har blivit svartlistade gäller beslutet för dig oavsett konto eller e-postadress. Det är inte tillåtet att försöka kringgå detta beslut på något sätt, till exempel genom att agera i någon annans namn eller skapa ett nytt kundkonto för att fortsätta samma eller liknande beteende - eftersom det i sig utgör en separat överträdelse av Fair Use-policyn. Om ditt konto är svartlistat kommer du inte att kunna slutföra beställningar i XXL:s checkout och du kommer att få ett felmeddelande med information efter varje försök till köp.
 • Lagring av data baserad på Fair Use Policy anses vara av legitimt intresse för XXL eftersom det är nödvändigt för att upprätthålla policyn och undvika nuvarande och framtida överträdelser av våra policynormer. XXL kommer dock alltid att minimera behovet av att lagra data genom att endast behålla den information som är nödvändig för att uppfylla syftet med Fair Use Policy under dess giltighetstid. XXL:s Fair Use Policy följer alltid XXL:s Integritetspolicy, som finns att läsa här.

Omprövan

XXL kommer alltid att sträva efter att behandla eventuella överträdelser av vår Fair Use-policy så rättvist och korrekt som möjligt om vi har rimliga skäl att misstänka överträdelse. Du har alltid rätt att begära att vi omprövar vår bedömning genom att kontakta oss till vår kundsupport på denna mailadress: kundservice@xxl.se.

KONTAKTA OSS

Om du har frågor om, vill ha tillgång till, eller radera personuppgifter som XXL behandlar, kontakta vår kundtjänst via e-post till Kundservice@xxl.se eller kontakta oss via vår chatt som har öppet följande tider: måndag, tisdag & torsdag 8:15-16:00, onsdag & fredag 09:00-12:00.

Du kan även besöka eller kontakta något av våra varuhus via telefon. Du hittar adress, kontaktuppgifter och telefonnummer till alla våra varuhus här.

Du kan alltid själv ändra din information på din personliga sida när som helst via mina sidor.

FORCE MAJEURE

I händelse av omständigheter som står utanför XXL Sport & Vildmark skäliga kontroll, exempelvis vid händelse av ändrad lagstiftning, myndighetsåtgärder, strejk, blockad, sabotage, brand, översvämning, naturkatastrof, krig, terrorism eller liknande händelser ska XXL Sport & Vildmarks förpliktelse att fullgöra köpeavtalet skjutas upp så länge omständigheten råder. Om sådan försening överstiger 2 månader har såväl du som XXL Sport & Vildmark rätt att häva avtalet med omedelbar verkan utan någon skyldighet att betala skadestånd.

ÖVRIGT

Vid eventuell tvist kommer XXL Sport & Vildmark att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!