Betalning

BETALNING

XXL Sport & Vildmark erbjuder dig två olika betalningsalternativ. Kortbetalning och fakturabetalning.

KORTBETALNING

Du kan betala med kredit- eller debitkort från VISA, Mastercard och American Express hos XXL.se. Din korttransaktion skickas krypterat genom Klarna som är vår leverantör av kortbetalningslösningar. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort även 3D Secure-kod. Kortinformation lagras ej av XXL Sport & Vildmark efter genomförd transaktion. Det totala beloppet för din beställning reserveras endast på ditt konto och vi belastar ditt konto först när vi skickar din beställning. Vi belastar dig endast för produkter vi skickar till dig.

OM DU INTE KAN SLUTFÖRA BETALNINGEN MED KORT

Följande kan vara orsaken till att du inte kan slutföra din beställning och signering med 3Dsecure/BankID:

- Signering med 3D Secure/BankID kräver oftast att Java fungerar på enheten. Om du inte har Java installerat, kommer du att få upp en vit sida utan att kunna slutföra ditt köp.

- Du använder en enhet som inte stöder Java. Prova att slutföra ditt köp från en annan enhet.

- Kontrollera även att du har aktiverat möjligheten för online-köp med ditt kort innan du betalar.

BETALNING MED FAKTURA

Vi använder oss av Klarna faktura i samarbete med Klarna. Om du väljer faktura som betalningsmetod, skickas den till dig via e-post i samband med att beställningen skickas från vårt lager. Du har då 30 dagar på dig att betala fakturan. Om fakturans förfallodatum har passerat utan att Klarna tagit emot någon betalning, skickas det en påminnelsefaktura. På denna tillkommer en påminnelseavgift och eventuell dröjsmålsränta.

DELBETALNING MED FAKTURA

Vi använder oss av Klarna konto i samarbete med Klarna som ger dig möjligheten att dela upp din betalning i upp till 36 månader. Du bestämmer då själv hur mycket du betalar varje månad. Det lägsta beloppet du kan betala ser du på raden "Delbetala från" på din faktura. I mitten av efterföljande månad skickar Klarna en ny faktura med post och du kan välja om du vill betala det lägsta beloppet, ett valfritt högre belopp eller hela det kvarvarande beloppet för att avsluta delbetalningen.

VISA ELECTRON

Du kan även betala med ditt Visa Electron-kort om du har aktiverat möjligheten att betala online. När du lägger din beställning flyttas du automatiskt till din banks identifierings-system.

PRESENTKORT

Våra presentkort kan endast användas i våra fysiska butiker och inte som ett betalsätt på xxl.se.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti