Betalning

XXL Sport & Vildmark erbjuder dig två olika betalningsalternativ. Kortbetalning och fakturabetalning.

KORTBETALNING

Du kan betala med kredit- eller debitkort från VISA, Mastercard och American Express hos XXL.se. Din korttransaktion skickas krypterat genom Walley som är vår leverantör av kortbetalningslösningar. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort även 3D Secure-kod. Kortinformation lagras ej av XXL Sport & Vildmark efter genomförd transaktion. Det totala beloppet för din beställning reserveras endast på ditt konto och vi belastar ditt konto först när vi skickar din beställning. Vi belastar dig endast för produkter vi skickar till dig.

OM DU INTE KAN SLUTFÖRA BETALNINGEN MED KORT

Följande kan vara orsaken till att du inte kan slutföra din beställning och signering med 3Dsecure/BankID: - Signering med 3D Secure/BankID kräver oftast att Java fungerar på enheten. Om du inte har Java installerat, kommer du att få upp en vit sida utan att kunna slutföra ditt köp. - Du använder en enhet som inte stöder Java. Prova att slutföra ditt köp från en annan enhet.

- Kontrollera även att du har aktiverat möjligheten för online-köp med ditt kort innan du betalar.

VISA ELECTRON

Du kan även betala med ditt Visa Electron-kort om du har aktiverat möjligheten att betala online. När du lägger din beställning flyttas du automatiskt till din banks identifierings-system.

PRESENTKORT

Presentkort kan köpas som fysiska presentkort i våra varuhus eller som digitala presentkort. Både fysiska och digitala presentkort kan användas både i varuhus och online.

XXL – Teamsales & B2B

Vill du ha en faktura för ditt företag eller organistation så går det via Walley. Gå till kassan med varukorgen du vill beställa. Bocka i ”Företag” under ”Betalning och leverans”. Fyll i fälten.

En kreditprövning kommer då att göras på företaget eller organisationen och om denna godkänns skickar Walley en faktura för beställningen till företaget.

Återbetalning

Från att din retur vid kortköp hanterats syns pengarna på kontot inom 1-3 bankdagar.

Har du handlat med faktura kommer Walley att skicka en kreditfaktura inom 24 timmar från att returen registrerades. Är fakturan betald kontaktar ni Walley för återbetalning eller för att nyttja kreditfakturan mot en annan faktura.

Faktura

30 dagar betaltid. Fakturan skickas per e-post i samband med leverans.

Kort

Vid kortbetalning skickar Walley ett kvitto för transaktionen. XXL tillhandahåller kvittot och momsunderlaget för köpet.

Registrera fakturaadress

Kontakta Walley för att registrera alternativa fakturaadresser. Detta gäller både adress och e-postadress.

Kundservice B2B@walley.se , 010 161 00 38 https://www.walley.se/kundservice/

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!