Detta är XXL

Vår målsättning är att ta upp kampen med dagens specialistbutiker. Vi har därför satt begreppet -”All Sports United”, vilket innebär mängder av sport- och vildmarksprodukter under samma tak.

30 000+ PRODUKTER

I våra varuhus och på XXL.se kan vi lova dig ett utbud du aldrig tidigare upplevt. Hos XXL hittar du över 30 000 produkter och förmodligen allt du kan tänkas behöva inom sport- och vildmarksutrustning – oavsett om du är motionär eller tränar på elitnivå.

XXL ALL SPORTS UNITED

XXL grundades i Norge år 2000 av Öyvind Tidemansen. I Sverige öppnade man sitt första varuhus i Bromma år 2010. Idag har vi 85 varuhus i Norge, Sverige, Finland och Österrike. 28 av dessa varuhus finns i Sverige. Vi bedriver även e-handel i alla dessa länder samt Danmark. Våra varor skickas från vårt gemensamma centrallager på 43 000 kvadratmeter i Örebro. Detta gör oss till Nordens största sportkedja.

Vårt koncept bygger på att du skall kunna hitta precis vad du än kan tänkas behöva, oavsett aktivitet, under ett och samma tak i något av våra varuhus eller på XXL.se

SPORT

Sport är kategorin där vi samlar allt inom träning, hälsa, lek och spel samt alla stora boll-, racket- och vattensporter. Listan kan göras lång. Vi är helt övertygade om att vi har något för alla och erbjuder ett gigantiskt sortiment i våra varuhus och på XXL.se

SKOR

Vi har skor för alla tillfällen. Snygga sneakers, löparskor, träningsskor, walkingskor, kängor eller andra typer av sportskor. Oavsett vad för typ av skor du letar efter kan vi hjälpa dig att hitta ett par som sitter bra på dina fötter med rätt passform. För oss är det viktigt att du alltid ska trivas med dina nya skor!

SPORTKLÄDER

Vi har kläder för träning, hiking, vardagen och för de mer aktiva dagarna i skidbacken! Hos oss på XXL hittar du kläder för mängder av aktiviteter. Oavsett dina önskemål garanterar vi att vi har kläder som uppfyller dem!

VILDMARK

För dig som fiskar, rider, vandrar, reser eller bara njuter av att vara i naturen. Vi har ett stort urval av vandringskängor, tält, sovsäckar, ryggsäckar, fiskeutrustning, stormkök, ridhjälmar och allt annat du kan tänkas behöva när du är ute i naturen.

JAKT

Här finner du ett stort urval av jaktprodukter från flera kända varumärken. Vi har allt inom jaktkläder, jaktstövlar, jaktknivar och litteratur. För dig med vapenlicens finns även hagelgevär, studsare, luftgevär och givetvis ammunition.

CYKEL

Här hittar du cyklar, oavsett om du ska cykla till jobbet eller utförs uppe i fjällen. Vi har aerodynamiska landsvägscyklar, hybridcyklar, barncyklar, mountainbikes, elcyklar och sparkcyklar. Självklart har vi även ett stort urval av tillbehör!

SKIDOR

Oavsett om du vill glida fram i längdspåret eller susa ner för backen har vi det du söker! Vi har längdskidor, alpinskidor, pjäxor och bindningar från kända varumärken. Dessutom kan du alltid få hjälp med service och valla i verkstäderna hos alla våra varuhus!

SPORTELEKTRONIK

En träningsklocka har blivit ett måste för väldigt många löpare, cyklister och andra idrottare som vill ta sitt resultat till nya nivåer. Hos oss på XXL hittar du alltid sportelektronik. Vi har allt från träningsklockor, GPS, hörlurar, actionkameror, lampor till kökselektronik.

VERKSTAD

Vi erbjuder service för alla typer av cyklar, vallar och slipar dina skidor eller skridskor. Välkommen in till något av våra varuhus för att få professionell service i våra verkstäder!

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti