Nu är det MEDLEMSDAGAR! Se alla medlemserbjudanden

Ny, digitaliserad Team Sales-modell hos XXL

teamsales_header

Med en helt ny Team Sales-modell säkerställer vi att ni får föreningskläder och utrustning snabbare och billigare samtidigt som vi stöder er förening varje gång en föreningsmedlem handlar hos XXL.

Föräldrar betalar stora summor för att deras barn ska kunna vara aktiva och medlemmar i idrottsföreningar. Detta gäller både fotbolls-, hockey- och handbollsföreningar, ja, alla sporter och idrotter.

Föreningskläder och utrustning kostar för mycket, tycker vi. Därför har vi tittat närmare på vad vi kan göra för att sänka priserna.

Vi anser inte att den Team Sales-modell som används på stora delar av marknaden idag är kostnadseffektiv. Den består av onödigt, manuellt arbete i butikerna, dålig tillgänglighet och lång leveranstid. Det innebär i praktiken ett dyrt system för att samla in pengar till föreningen.

Det betyder slutligen att det är föreningsmedlemmar och föräldrar som får stå för räkningen genom att de betalar alltför höga priser för kläder och utrustning.

Helt enkelt så är det inte en modell för framtiden. Därför har vi på XXL genomfört en grundlig analys av den befintliga Team Sales-marknaden och arbetat fram en game changer.

Vi fann att tillgänglighet och leveranssäkerhet stod högst på listan och detta är även utgångspunkten för den digitaliserade modell vi har utvecklat. Vi har ett eget lager med Team Sales-produkter vilket resulterar i att vi kan leverera snabbare och säkrare. Samtidigt innebär denna effektivisering att kostnaderna strömlinjeformas. Billigare för oss och billigare för er som ska köpa föreningskläder och utrustning.

Så här fungerar det

Snabb leverans

Vi lagerför föreningens sortiment på vårt centrallager i Örebro. Där har vi också ett modernt tryckeri med erfarna medarbetare som hanterar produkterna. Därmed har vi full kontroll över tillgängligheten och kan erbjuda snabba leveranser av kläder och utrustning med tryck inom 2-5 arbetsdagar. Ni väljer om beställningen ska levereras till dörren eller om den ska hämtas i närmaste varuhus.

Låga priser - brett sortiment

I samarbete med leverantören och föreningen väljer vi ett lämpligt sortiment för just er förening - naturligtvis till rätt pris och med önskad design.Ni hittar också annan, utvald utrustning på föreningens egen webbplats.

Enkelt - beställ online

I föreningens utvalda, lokala varuhus kan ni komma och prova kläder för att hitta rätt storlek. Därefter görs beställningen online. Vissa produkter, som inte ska ha tryck, kan köpas direkt i varuhuset.

Pengar tillbaka

När man som föreningsmedlem handlar på XXL stöder man sin förening genom återbäring från XXL. Det är ett fint incitament för att köpa sportutrustning, cyklar, kläder och skor från hela vårt sortiment - naturligtvis till marknadens bästa priser.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!