Nu är det MEDLEMSDAGAR! Se alla medlemserbjudanden

Utbildningspaket

Vi lägger varje år stora resurser på att utbilda våra medarbetare. Det är något vi är väldigt stolta över och som vi är unika med att göra i vår bransch.

xxl academy


NORDISK & DIGITAL UTBILDNING

Framtiden är digital. Därför vill vi alltid kunna erbjuda våra medarbetare utbildning som är tillgänglig online. Som medarbetare hos XXL får du tillgång till XXL-skolan. Där finns mängder av digitala resurser och utbildningar, vilka du som medarbetare kan nyttja var du än befinner dig. Varje avdelning har egna utbildningar, så att du som medarbetare alltid håller dig uppdaterad och kan erbjuda gästerna bästa möjliga service.

Varje ny medarbetare måste genomföra den digitala utbildningen för sin avdelning. Därefter tilldelas man ett personalkort. Personalkortet kommer med personalrabatt på marknadens redan lägsta priser. Utöver personalrabatter finns även goda möjligheter till bonus för våra medarbetare varje månad.

Utöver de digitala utbildningarna ingår det alltid utbildningar på vårt Camp XXL i Norge. Där får man komma till kärnan av XXL och få vidare utbildning inom sälj och ledarskap. På Camp XXL blir våra talanger framlyfta och vidareutbildade av utbildningsledare från hela Norden. För oss på XXL är det viktigt att samtliga medarbetare är välutbildade inom sina respektive områden och tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi tror på personlig utveckling! ​


XXL ACADEMY

XXL Academy är vårt samlingsnamn för de utbildningar du genomför som XXL-medarbetare. För våra mest talangfulla medarbetare finns dessutom mer avancerade utbildningar att genomföra. Där testas man i ledarskap och samarbetsförmåga på en högre nivå. Eftersom XXL tror mycket på personlig utveckling, är det viktigt för oss att alltid kunna erbjuda utbildningar till de som har potentialen och viljan att klättra inom bolaget.​


PRODUKTUTBILDNINGAR

Som anställd på XXL, finns möjligheten till många interna och externa produktutbildningar. På de externa utbildningarna får man träffa våra varumärkesleverantörer i syfte att ställa frågor och testa produkter. Vi vill alltid utrusta våra medarbetare med en hög grad av kompetens och produktkunskap. Detta för att medarbetarna ska få rätt förutsättningar att lyckas i vardagen.

På dessa produktutbildningarna träffas kollegor från alla varuhus runt om i landet. Hela upplevelsen är unik! Varje heltid-, samt vissa deltidsanställda medarbetare skickas på produktutbildning 1-2 gånger om året beroende på vilken avdelning man tillhör.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!