Lagerrensning! Till kampanjen

Impregnering av skor

Impregnering 2023 header

Vi impregnerar skor i skinn, textil, syntetiska material och skor med gore-tex så som vandringsskor, löparskor, fritidsskor och jaktstövlar. Du kan få dina skor impregnerade i alla våra XXL-varuhus, eller få skorna färdigt impregnerade när du beställer online på xxl.se. Imbox-impregnering gör skorna mer skyddade mot vatten och smuts.

Fördelar med IMBOX impregnering:

  • Bättre skydd mot smuts och vatten
  • Dina favoritprodukter blir lättare att rengöra
  • Bättre skydd mot blekning och UV-strålar
  • Påverkar inte produktens andningsförmåga
  • Revitaliserar det vattentäta membranet i till exempel Gore-Tex

Prislista

Typ av tjänstPris
Imbox skoimpregnering49:-
Klippkort 5st189:-
Klippkort 10st349:-

Vad är Imbox impregnering?

Alla våra varuhus erbjuder impregnering av skor med IMBOX-maskiner. Inom loppet av 45 sekunder, ger Imbox en jämn impregnering av hög kvalitet. Impregneringen skyddar mot väder, missfärgning, och skada som solen kan göra, samt fläckar från vägsalt, mat, dryck och mer.

Impregnering med Imbox är säkert för både dig och miljön. Impregneringen är fri från skadliga substanser och är CO2-neutral. Som en ökad säkerhet, har maskinen två aktiva kolfilter som samlar upp alla överflödiga partiklar. Impregneringen är helt färglös. På så sätt lämnar den inte några märken eller lager.

Vad kan impregneras?

Maskinen har flera inställningar, för en riktig behandling av olika material. Det gör impregneringen lämplig för praktiskt taget alla skor. Gummistövlar och skor i lackat läder kommer inte märka någon effekt av behandlingen. Både nya och gamla skor kan impregneras i maskinen, men kom ihåg att gamla skor måste rengöras innan de impregneras.

Höst och vinter

IMBOX impregnering förhindrar skador orsakade av vägsalt och gör att skon bättre avvisar vatten och snö så att skon håller sig torr och material som läder och mocka förblir skyddade. Medan impregneringen avvisar vatten, släpper den samtidigt ut fukt. Det gör att skorna behåller sin andningsförmåga.

Vår och sommar

Kom ihåg att det är viktigt att skydda dina skor även när det är varmt. Utan impregnering, kan exponering i solen leda till missfärgning och att materialet torkar ut. Om du impregnerar dina skor, kommer de vara lättare att rengöra och se nya och fräscha ut längre. Innersulan på sandaler får snabbt fula fläckar på grund av saltet i fotsvett, något som impregneringen förhindrar. Tygskor får lätt fläckar som kan vara svåra att få bort. Impregnerar du dina tygskor får du en barriär mellan fläcken och tyget, så att fläcken inte fäster.

imbox-skoservice
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!