S/Pro 90 Woman 20/21, alpinpjäxa, dam, Svart

3 299:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Lätt, allsidig alpinpjäxa för damer, med en optimal kombination av komfort, passform och prestanda. Mycket goda möjligheter till personlig anpassning. Flex 90. Vikt 1 620 gram.

S/Pro 90 är utvecklad för skidåkare som vill ha komfort och låg vikt, eller för lite lättare skidåkare. Pjäxan har medium flex och är enkel att ta på och av, med sömlös innerpjäxa och bra anpassningsmöjligheter.

Den sömlösa innerpjäxan förbättrar komforten och precisionen, och säkerställer bästa möjliga passform och värmeegenskaper. Med sin perfekta passform är den förmodligen den bästa pjäxan i sin klass, och den bästa någonsin från Salomon.

Med nya Coreframe kan du nu anpassa både manschett, skal och innerpjäxa för en helt ”skräddarsydd” pjäxa. Coreframe ger låg vikt, bättre åkkänsla och ökad kraftöverföring.

Custom Shell HD-processen för skalet och manschetten ger snabb och fullständig anpassning av pjäxan på bara 10 minuter. Tunna väggar och nya skalmaterial gör att foten kommer närmare skalet, vilket ger en bättre åkkänsla, mer kraft och direkt kraftöverföring.

Kombinationen av Salomons högkvalitativa Coreframe, Sense Amplifier och Sense Strap-teknologi säkerställer progressivitet och precision i varje sväng. Riveted Oversized Pivot ger extra bra kraftöverföring ner i skidan.

Specifikationer:
- Användningsområde: Preparerade pister
- Rekommenderas för: Dam
- Material: PU med glasfiber Coreframe, Custom Shell HD-skal, PU-manschett
- Antal spännen: 4 st., aluminium 3D
- Innerpjäxa: My Custom Fit 3D Seamless Performance W
- Kardborrerem: 35 mm 180º
- Storlekar/Mondo: 23/23,5–26/26,5
- Utvändig längd i mm: 304 mm i stl. 26/26,5
- Flexindex: 90 (medium), justerbar med +10
- Läst: Normal passform, 100 mm
- Vikt, per par: 3 240 gram i stl. 24/24,5
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti