MiniMicro 3 3-in-1 pink scooter, sparkcykel, Rosa

999:-

MiniMicro 3 3-in-1 pink scooter, sparkcykel, Rosa

999:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Lätt, prisbelönt sparkcykel för de minsta, med tre hjul för enkel balans. Lågt däck gör det lättare att stanna. Sadeln kan tas på och av.

MiniMicro 3 har tjocka, slitstarka och mjuka handtag, och större framhjul för bättre balans. O-format styre och sadel medföljer i förpackningen så att barnet kan öva på fart och motorik först. Vanligt T-format styre medföljer också och kan monteras när barnet har mer erfarenhet och bättre balans.

Produkten hjälper barnet att utveckla motoriken på ett tidigt stadium. Mini Micro har en lätt och stabil konstruktion som gör den enkel och säker att använda. (Se upp för kopior!)

Egenskaper:
- Broms på bakhjulet
- Robust konstruktion
- Lättmanövrerad
- Bidrar till att utveckla koordinationen
- Inte bara en leksak, utan också ett effektivt transportmedel
- Avtagbart styre
- För utom- och inomhusbruk
- 120 mm kvalitetshjul i PU
- Abec 5 hjullager
- Gummerat grepp

Specifikationer:
- Max 20 kg
- Hjul: 120 mm PU
- Hjullager: Abec 5
- Vikt: 1 600 gram
- Ålder: 2–5 år
- Max användarvikt: 20 kg
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.