Femto Drive USB Rear, baklampa för cykel, Röd

149:-

Produktbeskrivning
Kompakt och superlätt USB-laddningsbar baklampa. Suverän för pendlare och turcyklister som behöver en enkel, effektiv och prisvärd lampa med bra synlighet. Vikt 23 gram.

Femto Drive USB Rear är tillverkad av formgjuten plast. Den är kompakt och har vattenklassning IPX7. Ljusstyrkan på 5 lumen ger bra synlighet i trafiken, med 180-graders ljusvinkel. Lampan har fem lägen, som ger mellan 4,5 och 15 timmars batteritid.

Lampan är enkel att ladda med den medföljande USB-kabeln. Det är bara att ansluta lampan till en vanlig USB-laddare, batteribank eller dator för att ladda den. Ett gängat lock av kompositmaterial täcker USB-porten och håller den ren och förseglad.

Liten och praktisk baklampa som ryms i de flesta fickor, med mycket bra optik för bästa möjliga ljuseffekt på ett relativt lågt lumental. Snabb och enkel på- och avmontering med gummibandslösning.

Specifikationer:
- Användningsområde: Pendling och stadscykling, turcykling
- Rekommenderas för: Alla
- Ljuskälla: LED
- Ljusstyrka: Max. 5 lumen
- Ljusvinkel: 180 grader
- Lägen: 1, 2 och 3 blinkningar med upp till 15 timmars batteritid, pulserande med upp till 9 timmars batteritid, fast ljus med upp till 4,5 timmars batteritid
- Max. batteritid: 15 timmar
- Laddningstid: 2,5 timmar
- Vikt: 23 gram

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.