FARIO CLASSIC 9' #4 4-piece, flugspö, STD

3 399:-

FARIO CLASSIC 9' #4 4-piece, flugspö, STD

3 399:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Allround 9-fots klass 4 fiskespö som klarar alla slags kast och situationer med torrfluga och nymffiske. Stark botten- och mittsektion och en jämn och fin aktion.

Guideline Fario Classic är djupt, livligt, exakt och modernt. De nya Fario Classic-spöna kommer att överraska med sin kombination av kastegenskaper, förmåga att bära lina, försiktiga presentationer och inte minst hur säkra och följsamma de är när man drillar fisk.

Spöna är uppbyggda med de modernaste kolfiberdukarna och består av flera olika kvaliteter för att uppnå önskad aktion (multi modulus). Klingan är transparent djupgrön med matchande lindningar. Linförarna har inlägg av silvertråd för att ytterligare förstärka den klassiska looken.

Rullfästet har grågrönt träinlägg och kromdetaljer med lasergraverad Fario-trollslända på rullfotsringen. Korkhandtaget är i 4A-kvalitet och av halfwells-typ.

Ringsättningen är klassiska lättvikts snakeringar i hardcrome med solida linförare från American Tackle Company. Spöna levereras i en mörkgrön spötub med matchande fodral.

Specifikationer:
- Längd: 9' #4 /2,7 m
- Vikt: 82 g
- Aktion: Medelsnabb
- Delar: 4
- Handtag: Kork
- Ringar: Snakeringar i hardcrome
Specifikationerarrow down icon
  • Klass: 3-4 
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.