-23%
-23%

Forerunner 245 Music, löparklocka, Svart

2309

2999

Ord.pris
Produktbeskrivningarrow down icon
Löparklocka med GPS och lagring av musik. All träningsinfo du behöver, med bra hjälp att prestera bättre. Övervakning av bl.a. hälsa och sömn. Vikt 38,5 gram.

Forerunner 245 Music kan synkroniseras med streamingtjänster som Spotify® och Deezer, så att du kan lyssna på dina favoritlåtar under löppasset, direkt från klockan. Du behöver alltså inte längre ha med dig mobiltelefonen.

Klockan registrerar också statistik, analyserar information och vet allt om dina resultat, din löpform, din träningshistorik och till och med dina mål. Det enda du behöver tänka på är att sätta den ena foten framför den andra.

Garmin Forerunner 245 Music kan också användas vid simning i bassäng.

FUNKTIONER I KORTHET
- Synkronisera den med streamingtjänster som Spotify® och Deezer för att lagra och spela upp dina favoritlåtar direkt från klockan
- Utvärdera din träningsstatus för att se om du bör köra ytterligare ett träningspass den här veckan eller om du har tränat för mycket och behöver en vilodag. Klockan har flera funktioner för övervakning av prestanda
- Få adaptiva träningsprogram (kostnadsfritt) från Garmin Coach, eller skapa egna träningspass på Garmin Connect™
- Ger dig avancerad löpdynamik, inklusive genomsnittlig tid med markkontakt, steglängd, kvot vertikal rörelse/steglängd med mera
- Säkerhets- och spårningsfunktioner, till exempel inbyggd händelseregistrering, gör det enkelt att dela din position
- Anpassa klockan med kostnadsfria urtavlor, appar med mera från Connect IQ™
- Batteritid: Upp till 7 dagars batteritid i smartwatch-läge och 6 timmar i GPS-läge med musik

NJUT AV MUSIKEN
Upp till 500 låtar kan lagras i klockan. Det är enkelt att föra över musik från datorn och sedan skapa spellistor som du kan lyssna på med Bluetooth®-aktiverade hörlurar.

AVANCERAD RESULTATANALYS
Forerunner 245 Music ger tid anpassat träning och information om återhämtning, så att du kan fatta smartare träningsbeslut och förbereda dig inför nästa lopp. Se hur dina träningspass påverkar din uthållighet, hastighet och styrka med information om aerob och anaerob träningseffekt.

Du kan även se din totala träningsbelastning, som mäter träningsvolymen från de senaste sju dagarna och jämför den med det optimala intervallet för din kondition och senaste träningshistorik.

FLERA SÄTT ATT TRÄNA PÅ
I Garmin Connect kan du skapa egna träningspass eller ladda ner kostnadsfria träningspass som kan synkroniseras direkt till klockan. Om du har satt upp ett visst mål för ditt nästa 5 km-lopp kan du använda Garmin Coach. Med råd från erfarna tränare och kostnadsfria träningsprogram anpassade efter dig och dina mål, får du god hjälp på vägen.

ANALYSERA LÖPFORMEN
Klockan mäter viktig löpstatistik, till exempel stegfrekvens, steglängd, balans och markkontakttid, vertikal rörelse/svängningsrörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd. Forerunner 245 Music kan registrera denna statistik med ett kompatibelt pulsbälte eller en Running Dynamics Pod, som kan fästas i byxlinningen.

FLERA SÄTT ATT ANPASSA PÅ
Kolla in Connect IQ, där du kan ge Forerunner 245 Music din egen prägel genom att ladda ner bland annat appar, widgets och urtavlor. Det är enkelt, och dessutom gratis. Du kan se när Uber-bilen kommer, utmana dig själv med Strava Relative Effort-appen och till och med använda AccuWeather MinuteCast-appen för att se när det ska börja regna.

HÅLL DIG UPPDATERAD MEDAN DU SPRINGER
När enheten är parkopplad med en kompatibel smartphone kan du ta emot och svara på sms och se uppdateringar i sociala medier, e-post med mera vid handleden. Dela din position med utvalda kontakter om du skulle behöva hjälp.

DELA OCH TÄVLA
Garmin Connect är ett livligt online community där aktiva personer kan komma i kontakt med varandra och tävla genom att delta i utmaningar, uppmuntra varandra till att lyckas och till och med dela framgångar via sociala medier. Garmin Connect är gratis och tillgängligt via internet eller på din smartphone.

AVANCERAD ÖVERVAKNING AV HÄLSA OCH SÖMN
Detta är den första löparklockan från Garmin med pulsoximetrisensor. Den handledsbaserade sensorn beräknar syresättningen av blodet, så att du kan se hur bra kroppen tar upp syre, speciellt när du sover.

Klockan mäter dina sömnstadier – lätt, djup och REM – samt hur du rör dig under natten. Den mäter också stressnivån dygnet runt för att övervaka din hälsa under hela dagen, och kan ge råd om andning samt hjälpa dig att hitta optimala tidpunkter för aktivitet och vila.

Specifikationer:
- Storlek: B 42,3 x L 42,3 x H 12,2 mm, passar handleder med en omkrets på 127–204 mm
- Skärmtyp: Läsbar i solljus, transreflektiv MIP (memory-in-pixel)
- Skärmstorlek: 1,2”
- Skärmupplösning: 240 x 240 pixlar
- Glas: Corning® Gorilla®-glas 3
- Rammaterial: Fiberförstärkt polymer
- Batteritid: Upp till 7 dagars batteritid i smartwatch-läge, upp till 6 timmar i GPS-läge med musik, upp till 24 timmar i GPS-läge utan musik
- Vattentäthet: För simning, 5 ATM
- Minne: 200 timmars aktivitetsdata
Specifikationerarrow down icon
 • GPS:  Ja
 • Pulsmätning:  Ja
 • Användare:  Unisex
 • Vibrationsvarning:  Ja
 • Vattentäthet (meter):  50 m
 • Höjdmätare:  Ja - GPS
 • Batteritid:  7 d
 • Bluetooth:  Ja
 • Kompass:  Ja
 • Galileo:  Ja
 • Glonas:  Ja
 • Karta:  Nej
 • Mikrofon:  Nej
 • Navigering:  Ja
 • NFC:  Nej
 • Sömnmätning:  Ja
 • Pekskärm:  Nej
 • Vattentäthet (IPX):  IPX8 – Protects when immersed in water over 3 feet
 • Vikt:  385 g
 • WiFi:  Nej
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti