Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Fri frakt, byte och retur *
Garmin

Bike Computer Garmin Edge 520 HRM Bundle, cykeldator med pulsbälte

2 789:-
FÄRG: Black
STORLEK:
oneSize
retur & bytesrätt*
Levereras inom 1-4 dagar
LAGERSTATUS I VÅRA VARUHUS

Välj storlek ovan för att se lagerstatus i varuhus.

PRODUKTDETALJER

Med/utan GPS: Med GPS 

Edge 520 bygger på den populära Edge 500-enheten, men har dessutom färgskärm, fler anslutningsmöjligheter, avancerade analysfunktioner och är kompatibel med Strava-segment. Resultatet – Edge 520, en GPS-cykeldator anpassad för tävlingscyklister, som är fullmatad med alla de funktioner du behöver. I leveransen ingår också ett HRM-bälte med pulsmätare.

Edge 520 är den första cykeldatorn som är kompatibel med Strava-segment i realtid och där det ingår en 2-månaders provperiod på Strava Premium. Med det här medlemskapet synkroniseras stjärnmärkta Strava-segment automatiskt med 520-enheten för feedback i realtid under cykelturen. Du får även aviseringar om segmentstart och -slut samt får ta del av topplistor när du har slutfört segmentet.

TRÄNA UPP TÄVLINGSINSTINKTEN MED EDGE 520
Behöver du mer motivation för att ta dig igenom alla timmar av inomhusträning på egen hand? När Edge 520 paras ihop med en kompatibel ANT+-cykelrulle har du tillgång till en rad olika träningsfunktioner. Låt oss säga att du vill träna med en medelkraft på 240 watt. Ange bara målet på Edge 520 och börja trampa så justeras cykelrullen automatiskt för att du ska uppnå målet, och 520-enheten visar din statistik. Du kan också följa en bana som du eller någon annan cyklist skapat och bokstavligen tävla mot den registrerade statistiken. Cykelrullen justerar motståndet så att det överensstämmer med höjdprofilen.

Para ihop Edge 520 med en kraftmätare, så får du en extra uppsättning med funktioner, till exempel spårning av FTP och watt/kg. Därmed kan du jämföra dig med andra och se din cyklingsdynamik (vid användning med Vector- eller Vector 2-kraftmätare). Ett inbyggt FTP-test hjälper dig att ta reda på din grundnivå, antingen på träningscykeln eller ute på vägen. Om du lägger till puls (ingår i detta paket, men säljs separat för andra) kan 520-enheten beräkna VO2-max och återhämtningstiden efter turen, som anger hur länge du bör vänta innan du ger dig på ett nytt hårt pass.

OPTIMERAD SKÄRM
Edge 520 har en skärm på 2,3 tum med hög upplösning i färg. Garmin har optimerat skärmen så att du får ut så mycket som möjligt av den i förhållande till 520-enhetens kompakta storlek. Du kommer också att uppskatta skärmens tydlighet i alla ljusförhållanden.

DEN UPPKOPPLADE CYKELN
Edge 520 är kompatibel med ANT+-sensorer, bland annat Varia™ cykelradar och lampor (med kommande programvaruuppdatering), sensorer för fart, kadens, puls samt Edge- och VIRB®-fjärrkontroller. Den kan också integreras i Shimano Di2 elektroniska växlingssystem, för att visa aktuell växel på skärmen (med Shimano D-Fly-datahanteringsfunktion). Edge 520 är även kompatibel med ANT+-kraftmätare, bland annat Vector-serien.

ANSLUT DIN SMARTPHONE
När Edge 520 paras ihop med din kompatibla telefon och Garmin Connect™ Mobile-appen får du tillgång till live tracking, smartphoneaviseringar, delning på sociala medier, väder och trådlösa överföringar. När du slutfört cykelturen kan data skickas automatiskt till Garmin Connect™, en onlinegemenskap där du kan spara, planera och dela dina cykelturer.

UTANFÖR DE UPPTRAMPADE STIGARNA
Den kompakta, tåliga formen och en batteritid på upp till 15 timmar gör Edge 520 perfekt för dina äventyr i terräng. Den är också kompatibel med GPS- och GLONASS-satelliter, så att du har tillgång till fler signalalternativ, vart cykelturen än tar dig.

Egenskaper:
- Välj utmaningar via Strava-segment
- Se konditionsberäkning och återhämtningstid vid användning tillsammans med kraft- och pulsmätare
- Kan paras ihop med kompatibel ANT+®-cykelrulle för att visa data samt kontrollera
- Spårar FTP (Functional Threshold Power), watt/kg och cyklingsdynamik när den används med Vector™, Vector 2 eller andra kompatibla kraftmätare
- Trådlösa funktioner vid parkoppling med kompatibel telefon: Automatiska överföringar, spårning i realtid, smartaviseringar, skicka/ta emot banor, delning på sociala medier, väder

Specifikationer:
- Skärmstorlek: 3,5 x 4,7 cm
- Skärmupplösning: 200 x 265 pixlar
- Vikt: 60 g
- Batteri: Uppladdningsbart litiumjonbatteri
- Batteriets livslängd: upp till 15 timmar
- Vattenklassning: IPX 7
- GPS: Ja
- GLONASS: Ja
- Barometrisk höjdmätare: Ja
- Smartaviseringar: Ja
- Accepterar datakort: Nej
- Waypoint-punkter: 200
- Kompatibel med ANT+: Ja

Setet innehåller:
- Edge 520
- Pulsmätare
- Kadenssensor
- Fartsensor
- Fästen (standardfäste och förlängt framsidesfäste)
- USB-kabel
- Fästrem
- Handböcker

Visa mer
Toppen på sidan