XXL logo
Logga in
 • Friapå ordrar över 399:-*
 • Friabyten & returer*
 • 365dagars öppet köp
XC 120 Lite Run LAVENDER 24, balanscykel, barn - thumbnail - image 1XC 120 Lite Run LAVENDER 24, balanscykel, barn - thumbnail - image 2XC 120 Lite Run LAVENDER 24, balanscykel, barn - thumbnail - image 3XC 120 Lite Run LAVENDER 24, balanscykel, barn - thumbnail - image 4XC 120 Lite Run LAVENDER 24, balanscykel, barn - thumbnail - image 5
XC 120 Lite Run LAVENDER 24, balanscykel, barn - full image 1
XC 120 Lite Run LAVENDER 24, balanscykel, barn - full image 2
XC 120 Lite Run LAVENDER 24, balanscykel, barn - full image 3
XC 120 Lite Run LAVENDER 24, balanscykel, barn - full image 4
XC 120 Lite Run LAVENDER 24, balanscykel, barn - full image 5
Se liknande produkter
 • Fria byten och returer*
 • 100% nöjd kundgaranti
 • Gratis frakt på ordrar över 399:-*

Utforska

ProduktbeskrivningSpecifikationerTjänsterGuiderRecensioner

WhiteXC 120 Lite Run LAVENDER 24, balanscykel, barn

5/5
1199:-
Lagerstatus online:

Ej tillgänglig online

Click & Collect:

Inte tillgänglig för Click & Collect

Lagerstatus i våra varuhus

Välj storlek för att se lagerstatus i varuhus

Se om expressleverans är tillgängligt

Alltid gratis leverans till våra varuhus

Produktbeskrivning

Superlätt balanscykel för barn på 1,5–4 år. Perfekt för att lära sig hitta balansen, utan att det går för fort. Låg ram för bra balans och lättare insteg. Vikt: 4,5 kg.

XC 120 Lite Run är en modern springcykel för små barn som behöver träna balansen innan de lär sig cykla på en vanlig cykel. Ramen har inbyggda fotstöd, som gör det möjligt att vila benen när man har fått upp farten. Det förbereder dessutom barnen på att inte alltid ha fötterna i marken, när de senare ska övergå till en vanlig cykel.

Cykeln har mycket låg ram, vilket ger bra balans och maximal säkerhet. Det ger också ett lågt insteg, så att det är enkelt för barnet att gå på och av cykeln. Ramens geometri ger en något upprätt sittställning, vilket gör att barnet har bra översikt och kontroll i trafiken.

Cykeln har barnanpassade handtag med stopp i ändarna, så att händerna inte glider av styret. Övergången mellan styrstam och styre är vadderad för säkerhets skull. De solida däcken har ett mönster som ger trygg cykling och sadeln är bekvämt vadderad.

En jättebra cykel som ger värdefull träning och maximal säkerhet för små cyklister under upplärning.

Specifikationer

 • AnvändareBarn
 • Hjulstorlek12"
 • AnvändningsområdeÖvrriga
 • Ålder1-4 år
 • Material ramAluminium
 • Vikt4.5 kg
 • GaffeltypStel

Tjänster

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

Andra har även köpt

Liknande produkter

Recensioner

Den här produkten har inga recensioner. Du kan recensera köpta varor under fliken "Betygsätt och recensera" på Mina sidor.