XXL logo
Logga in
 • Friapå ordrar över 399:-*
 • Friabyten & returer*
 • 365dagars öppet köp
AR Comp 120 Ane EU 21 - thumbnail - image 1AR Comp 120 Ane EU 21 - thumbnail - image 2AR Comp 120 Ane EU 21 - thumbnail - image 3AR Comp 120 Ane EU 21 - thumbnail - image 4AR Comp 120 Ane EU 21 - thumbnail - image 5AR Comp 120 Ane EU 21 - thumbnail - image 6AR Comp 120 Ane EU 21 - thumbnail - image 7AR Comp 120 Ane EU 21 - thumbnail - image 8AR Comp 120 Ane EU 21 - thumbnail - image 9
Endast i butik
Outlet
AR Comp 120 Ane EU 21 - full image 1
AR Comp 120 Ane EU 21 - full image 2
AR Comp 120 Ane EU 21 - full image 3
AR Comp 120 Ane EU 21 - full image 4
AR Comp 120 Ane EU 21 - full image 5
AR Comp 120 Ane EU 21 - full image 6
AR Comp 120 Ane EU 21 - full image 7
AR Comp 120 Ane EU 21 - full image 8
AR Comp 120 Ane EU 21 - full image 9
Se liknande produkter
 • Fria byten och returer*
 • 100% nöjd kundgaranti
 • Gratis frakt på ordrar över 399:-*

Utforska

ProduktbeskrivningSpecifikationerTjänsterRecensioner

WhiteAR Comp 120 Ane EU 21

1000:-
Lagerstatus i våra varuhus

Välj storlek för att se lagerstatus i varuhus

Se om expressleverans är tillgängligt

Alltid gratis leverans till våra varuhus

Produktbeskrivning

Cykel för små barn som ska lära sig cykla. Rekommenderas till barn i åldern 2–4 år. Här får du en säker kvalitetscykel till ett bra pris. Vikt: 8,4 kg.

AR Comp 120 Ane har en upprätt sittställning som ger bra översikt och enkel hantering, stödhjulen ger bra balansträning. Lätthanterlig navbroms bak och fälgbroms fram ger säker inbromsning. Allt på cykeln är anpassat för barn.

Höjdpunkter:
- Rätt geometri for bra överblick
- Hög komfort
- Lätthanterliga bromsar
- Bekväma och säkra handtag
- I det närmaste underhållsfri
- Kedjeskydd, skärmar och stödhjul medföljer

Solid, hållbar cykel med 12” hjul, stark stålram och pedalbroms. Utmärkt cykel för barn som ska lära sig cykla. Stödhjulen ger extra säkerhet och bidrar till bra balansträning. Ny ramgeometri som är mycket bättre för barnet, och som gör det lättare att sätta igång.

Lågt insteg på ramen gör det enkelt att komma på och av cykeln, och ger extra säkerhet när man stannar. Pedalbromsen gör det enkelt att stanna snabbt när det behövs, och är så att säga helt underhållsfri. V-bromsen fram är effektiv och behöver endast ett klossbyte någon gång emellanåt, vilket är mycket enkelt gjort. Utväxlingen är optimerad för användargruppen.

Säkra handtag med ändstopp ger säkert grepp för små händer. Kedjeskyddet säkerställer att inte snören och byxor fastnar i kedjan. Mycket bekväm sadel som är enkel att kliva på och av. Sadeln och styret är höjdjusterbara, för att få exakt rätt höjd för barnet. Pedalerna har ”piggar” som ger säker och bra kontakt mot skosulorna.

Cykeln uppfyller gällande säkerhetskrav enligt ISO 8098. En fin barncykel som är enkel att använda och näst intill underhållsfri.

Obs! Kom ihåg att köpa en cykel som barnet växer ur – inte i. Det ger mest cykelglädje. Barnet bör kunna sätta i tårna och framfoten i marken när hen sitter på sadeln. Kontrollera också att barnet når fram till styret och bromshandtaget.

Specifikationer:
- Ram: Hi-Ten steel 12" 
- Framnav: Stål
- Baknav: Steel coaster brake
- Fälgar: Steel 16h
- Bromsar: Front V-brake, rear Coaster brake
- Däck: 12” x 2,125”
- Bakdrev: 16T
- Vevparti och vevlager: Steel, 24T (89mm)
- Kedja: 1/2"x1/8"
- Antal växlar: 1
- Sadel: WHITE kids
- Sadelstolpe: Steel 25,4mm
- Styre: Steel 460 mm
- Styrstång: Steel 22,2mm
- Färg: Misty Turquoise
- Vikt: 8,4 kg

OBS! På grund av rådande världssituation måste vi reservera oss för att vissa av cykelns komponenter i begränsad omfattning kan avvika från angiven specifikation och bild. Leverantören kan utan varsel ersätta komponenterna med likvärdiga komponenter. Cykeln kommer att ha samma goda egenskaper och funktion.

Specifikationer

 • Hjulstorlek12"
 • AnvändningsområdeÖvrriga
 • Ålder1-4 år
 • Material ramStål
 • BromstypFotbroms bak, fälgbroms fram
 • Vikt8 kg
 • GaffeltypStel

Tjänster

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

Andra har även köpt

Liknande produkter

Recensioner

Denna produkt har inga recensioner, vill du skriva den första?