XXL logo
Logga in
 • Friapå ordrar över 399:-*
 • Friabyten & returer*
 • 365dagars öppet köp
AR 160 Comp CORAL 24, barncykel - thumbnail - image 1
AR 160 Comp CORAL 24, barncykel - full image 1
Se liknande produkter
 • Fria byten och returer*
 • 100% nöjd kundgaranti
 • Gratis frakt på ordrar över 399:-*

Utforska

ProduktbeskrivningSpecifikationerTjänsterGuiderRecensioner

WhiteAR 160 Comp CORAL 24, barncykel

1699:-
Lagerstatus online:

Ej tillgänglig online

Click & Collect:

Inte tillgänglig för Click & Collect

Lagerstatus i våra varuhus

Välj storlek för att se lagerstatus i varuhus

Se om expressleverans är tillgängligt

Alltid gratis leverans till våra varuhus

Produktbeskrivning

Lätthanterad cykel för barn som redan har lärt sig att cykla. Robust stålkonstruktion. Bekväm och rak sittställning. Fälgbroms fram, fotbroms bak. Bekväma och säkra handtag Kedjeskydd, skärmar, ringklocka och reflexer ingår. Cykeln är nästan underhållsfri. Vikt: Ca. 10 kg.

White AR COMP 160 är en solid och hållbar cykel med 16-tumshjul, stark stålram och pedalbroms. Jättebra cykel för barn som redan kan cykla och vill utvecklas. Rätt ramgeometri och upprätt sittställning ger god komfort.

Lågt insteg i ramen gör det enkelt att stiga på och av cykeln, vilket ger extra säkerhet vid stopp. Fotbromsen gör det enkelt att stanna snabbt när det behövs och är i stort sett helt underhållsfri. Den främre V-bromsen är effektiv och behöver sällan ny bromskloss, vilken är mycket enkel att byta ut när det väl behövs.

Säkra handtag med ändstopp säkerställer bra grepp för små händer. Kedjeskyddet ser till att skosnören och byxor inte hamnar i kedjan. Mycket bekväm sadel som är lätt att komma av och på. Sadeln och styret är höjdjusterbara för att få rätt höjd. Pedalerna har ”piggar” som ger säker och god kontakt med skosulorna.

OBS! Kom ihåg att köpa en cykel som ditt barn växer ur – inte i. Det ger mest cykelglädje. Barnet ska kunna sätta tårna i marken när man sitter på sadeln. Kontrollera också att barnet når styret och bromshandtaget.

Kompatibel med stödhjul. Enkel installation.

Specifikationer

 • AnvändareBarn
 • Hjulstorlek16"
 • AnvändningsområdeÖvrriga
 • Ålder4-6 år
 • Material ramStål
 • BromstypFotbroms bak, fälgbroms fram
 • Vikt10 kg
 • GaffeltypStel

Tjänster

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

Andra har även köpt

Liknande produkter

Recensioner

Den här produkten har inga recensioner. Du kan recensera köpta varor under fliken "Betygsätt och recensera" på Mina sidor.