Weatherby Vanguard S2 Synth 308W , none

7 999:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Weatherby Vanguard studsare med syntetstock. Pipa och mekanism i matt, svart stål. Reglerbar avtryckare, Weatherby trepunktssäkring och precisionsgaranti. Weatherby Vanguard S2-studsaren är en ny modell som bygger på det bästa från den välkända Vanguardserien från amerikanska Weatherby.

Tillverkas nu i värmehärdat stål med ny syntetkolv. Kolven har infällda, mjuka, gummerade greppytor som ger ett fast och bra grepp. Rekylkappa i elastiskt gummi, som också sitter bra på axeln. Avtryckaren är tryckpunktbaserad och studsaren levereras med Weatherbys träffgaranti: tre skott innanför 1 tum eller mindre på 100 meter med Weatherby- eller Premium-ammunition.

S2 är tillverkad med trepunktssäkring som gör att du kan tömma studsaren utan att avsäkra den. Fast magasin, kapacitet 5 + 1. S2 levereras utan öppna sikten. MonteCarlo-kolv med kindstöd gör den perfekt för kikarsikte.

Specifikationer:
- Vikt 3,4 kilo
- Piplängd 61 cm
- Totallängd 113 cm
- Räffelstigning 1-10"

OBS!

Detta är ett licenspliktigt vapen och det krävs därför att man söker om licens hos polisen för att få inneha detta vapen. Vi hjälper givetvis till med ansökningen och du kan läsa mer om hur det går till här! 

Specifikationerarrow down icon
  • Gevärskaliber: 308 Win 
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.