Nu ännu fler produkter i vårens stora REA! Shoppa här

Only in store
Only in store

Vilma 28 3s Classic 21, stadscykel, dam, Svart

4999:-

Nu ännu fler produkter i vårens stora REA!

Shoppa här
Produktbeskrivningarrow down icon

Stadscykel i dammodell med elegant och tidlös design. Tre navväxlar från Shimano, enkelt och underhållsfritt. Effektiv pedalbroms bak, V-broms fram. Vikt 14,7 kg.

Vilma 28 3s Classic är en snygg, klassisk damcykel som levereras med praktisk utrustning, som skärmar, kedjeskydd, stöd, kjolskydd, ramlås och pakethållare. De vita däcksidorna förstärker den klassiska looken ytterligare, trots att däcken sitter på moderna aluminiumfälgar. Säkra bromsar som enkla att hantera.

Höjdpunkter:
- Klassisk och solid ramkonstruktion av lätt aluminium
- Mycket driftsäker
- 3 navväxlar ger minimalt med underhåll
- Lätthanterliga bromsar
- Levereras med all nödvändig utrustning, inkl. batteridrivna lampor

Det här är en driftsäker och i det närmaste underhållsfri cykel som är väldigt enkel att använda. Robust och styv ram med bra, gammaldags kvalitet, men med moderna material och därmed lägre vikt. Trygg och pålitlig på vägen, såväl i stan som på landet, oavsett om du ska ut på cykeltur eller cykla till jobbet.

Den uppresta, avslappnade sittställningen ger dig otroligt bra överblick i trafiken, vilket också ger hög säkerhet och komfort. När cykeln dessutom är fullspäckad med all utrustning man behöver på en cykel för ärenden och närcykling är Vilma ett enkelt val för stadscykling.

Lättrullande hjul på 28” med voluminösa däck dämpar små ojämnheter oavsett om underlaget är asfalt, kullersten eller grus. I princip underhållsfri trumbroms bak och V-broms fram som är enkel att underhålla.

All utrustning håller hög kvalitet och växelkomponenterna kommer från Shimano. Otroligt bekväm sadel från Selle Royal med integrerad fjädring. Mycket bekväma handtag med halksäkert gummi ger bra grepp och full kontroll.

Specifikationer:
HUVUDKOMPONENTER
- Båge: Classic alloy
- Gaffel: Classic steel
- Framnav: Alloy
- Baknav: Shimano Nexus 3 SG-3C41
- Fälgar: Alloy double wall 36h
- Bromsar: Fram: V-brake, rear: coaster brake
- Däck: City 700x38C (40-622)
- Hjulstorlek i tum: 28
- Vikt: 14,7 kg

DRIVNING
- Antal växlar: 3
- Bakväxel: Shimano Nexus 3 SG-3C41
- Växel: Shimano Nexus 3 Revoshift SL-3S41E
- Kassett: Shimano SM-GEAR18, 18T
- Vevparti/vevlager: Alloy, 38T
- Kedja: KMC Z1eHX Narrow Silver
- Pedaler: City PP 9/16''

COCKPIT
- Säte: Selle Royal Freeway
- Sadelstång: Alloy 27,2 mm
- Styre: Alloy 600 mm
- Styrstång: Alloy/steel 25,4 mm

OBS! På grund av rådande världssituation måste vi reservera oss för att vissa av cykelns komponenter i begränsad omfattning kan avvika från angiven specifikation och bild. Leverantören kan utan varsel ersätta komponenterna med likvärdiga komponenter. Cykeln kommer att ha samma goda egenskaper och funktion.

Specifikationerarrow down icon
  • Bromstyp:  Fälgbroms
  • Gaffel:  Stiff
  • Användare:  Dam
  • Hjulstorlek:  28"
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti