XXL Reward | -25% på alla kläder & skor* Shoppa här

Only in store
Only in store

Vilma 28 3s classic 21 red, stadscykel dam, Röd

4499:-

XXL Reward | -25% på alla kläder & skor*

Shoppa här
Produktbeskrivningarrow down icon

Stadscykel i dammodell med elegant och tidlös design. Tre navväxlar från Shimano, enkelt och underhållsfritt. Effektiv pedalbroms bak, V-broms fram. Vikt: 14,7 kg.

Vilma 28 3s Classic är en snygg, klassisk damcykel som har praktisk utrustning som skärmar, kedjeskydd, stöd, klädskydd, ramlås och bagagehållare. De vita sidorna på däcken förstärker det klassiska utseendet ytterligare, trots att de sitter på moderna aluminiumfälgar. Säkra bromsar som är lätta att hantera.

Höjdpunkter:
- Klassisk och robust ramkonstruktion av lätt aluminium
- Mycket pålitligt
- 3 växlar ger mycket lite underhåll
- Lättanvända bromsar
- Levereras med all nödvändig utrustning, inkl. batterilampor

Det här är en pålitlig och praktiskt taget underhållsfri cykel, som är mycket lätt att använda. Den har en robust och styv ram med god, gammaldags kvalitet, men med en lägre vikt från moderna material. Cykeln är säker och förutsägbar på vägen, oavsett om du cyklar i staden, på landsbygden, på en utflykt eller till jobbet.

Den upprätta, avslappnade sittpositionen ger dig en mycket bra överblick över trafiken, vilket i sin tur ger hög säkerhet och komfort. Om du behöver en cykel med all utrustning du behöver för ärenden och stadscykling är Vilma ett upplagt val.

28'' hjul som rullar lätt och har voluminösa däck som dämpar små ojämnheter, oavsett om du befinner dig på asfalt, kullersten eller grus. Praktiskt taget underhållsfri pedalbroms bak och lätt underhållen främre V-broms.

All utrustning är av hög kvalitet, och kugghjulskomponenterna är från Shimano. Otroligt bekväm sits från Selle Royal, med integrerade fjädringskuddar. Mycket bekväma handtag med antihalkgummi ger bra grepp och full kontroll.

Specifikationer:
HUVUDKOMPONENTER
- Stabilisering: Classic alloy
- Gaffel: Classic steel
- Framnav: Alloy Baknav: Shimano Nexus 3 SG-3C41
- Fälgar: Alloy double wall 36h
- Bromsar: Främre: V-broms, bakre: pedalbroms
- Däck: City 700x38C (40-622) Hjulstorlek i tum: 28 Vikt: 14,7 kg

DRIVLINA
- Antal växlar: 3 bakre växlar: Shimano Nexus 3 SG-3C41
- Växelreglage: Shimano Nexus 3 Revoshift SL-3S41E
- Kassett: Shimano SM-GEAR18, 18T Vev/vevlager: Alloy, 38T
- Kedja: KMC Z1eHX Narrow Silver
- Pedaler: City PP 9/16''

COCKPIT
-Sits: Selle Royal Freeway
- Sadelstolpe: Alloy 27,2 mm
- Styre: Alloy 600 mm
- Styrstam: Alloy/steel 25,4 mm

OBS! På grund av rådande världssituation måste vi reservera oss för att vissa av cykelns komponenter i begränsad omfattning kan avvika från angiven specifikation och bild. Leverantören kan utan varsel ersätta komponenterna med likvärdiga komponenter. Cykeln kommer att ha samma goda egenskaper och funktion.

Specifikationerarrow down icon
  • Bromstyp:  Fälgbroms
  • Gaffel:  Stiff
  • Användare:  Dam
  • Hjulstorlek:  28"
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti