Minaki III Shorts 1920, cykelshorts unisex, Svart

999:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Varma och sköna cykelshorts för kallt och fuktigt väder. Vadderad framsida håller låren varma. Vind- och vattenavvisande framsida, vattentät baksida. Vikt 347 gram.

Minaki Shorts III är ett par allsidiga shorts för cykling i bergs- eller skogsterräng, perfekta när det är kallt ute och man behöver lite extra värme. Shortsen har låg vikt och är tillverkade av miljövänliga material. Kan användas separat, eller som ett värmande lager ovanpå vanliga cykelshorts.

Framsidan har PrimaLoft®-isolering, för suverän isolering och god rörelsefrihet. Framsidan är vind- och vattenavvisande, med Eco Finish fluorkarbonfri (PFC-fri) ytbehandling. Baksidan är helt vattentät, så det går bra att sätta sig på en våt sadel eller få lite stänk från bakhjulet.

I sidorna har shortsen ventilationsdragkedjor med nätfoder, som ger goda möjligheter till temperaturreglering. Formsydda knän och infällda stretchpartier ger extra god rörelsefrihet. Reglering med kardborreband i sidorna av linningen, för individuell anpassning, och mjukt material på insidan. Högre bak och tre lagers förstärkning över baken.

Produkten har Vaudes Green Shape-märkning, vilket innebär att den är miljövänligt tillverkad av hållbara material i enlighet med Bluesign®-standarden.

Specifikationer:
- Användningsområde: Terrängcykling, fjäll och skog
- Rekommenderas för: Unisex, vuxna
- Huvudmaterial: 100 % återvunnen polyester
- Material, baksida: 100 % polyamid
- Isolering: 100 % polyester, PrimaLoft® Silver Insulation Eco 60g/m2
- Stretchpartier: 90 % polyester, 10 % elastan
- Förstärkta partier: 88 % polyamid, 12 % elastan
- Membran: 100 % polyuretan
- Foder: 100 % polyamid
- Storlekar: M, L, XL
- Vikt: 347 gram
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.