Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Guider /

Jorden runt på 50 dagar

Thomas-Coville.jpg

 

 

Med Helly Hansen i laget bryter soloseglaren Thomas Coville ständigt nya barriärer.

Thomas Covilles liv handlar om att spränga gränser. 2012 vann han prestigefyllda Volvo Ocean Race. Han kan skylta med både segrar och flera pallplatser i Route du Rhum och har även hävdat sig i Transat och Vendee Globe.

Dessutom är han ständigt på jakt efter nya rekord och redan 2005 slog han rekordet för soloseglare på sträckan Miami–New York.

Under 50 dagar

2016 – vid sitt femte försök – blev Coville den första soloseglaren någonsin att segla jorden runt på under 50 dagar. Hans rekord är 49 dagar, 3 timmar, 7 minuter och 38 sekunder.

Trots sina spektakulära bragder är inte Coville mätt på framgångar. Han fortsätter att utmana sig själv och njuta av att befinna sig ute till havs. 

Sedan 2016 har han nämligen förlorat sitt rekord, men utan att låta det dämpa motivationen. Snarare tvärtom. Han fortsätter att utmana sina gränser och tror att det är möjligt att segla jorden runt ännu snabbare med en extremare båt, och med hjälp av innovativ och kontinuerlig produktutveckling. Idag ligger rekordet på under 43 dagar. Kanske är 40 dagar nästa otroliga barriär som kommer att brytas av Coville?

 

 

Nära samarbete med Helly Hansen

Coville samarbetar med Helly Hansen. Han testar HH:s kläder och utrustning under de mest krävande förhållanden – från extrem värme runt ekvatorn till bitande och livsfarlig kyla runt Antarktis. Det betyder att när du väljer seglarkläder från Helly Hansen får du välbeprövad, professionell kvalitet.

Helly Hansen HP Racing Midlayer är ett nytt exempel på hur det goda samarbetet med en av världens tuffaste soloseglare leder till innovativ utveckling av seglarkläder.

HP Racing Midlayer är tillverkad i vattentätt HELLY TECH, har LifaLoft-isolering så att du håller dig varm och ger suverän rörelsefrihet. Jackan kan användas separat eller som ett isolerande mellanlager under en skal- eller seglarjacka.

Helly Hansen HP Race Jacket.jpg
Guider
Toppen på sidan