Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Guider / Cykelavdelningen / Cykel / Vad är en Fatbike?

Vad är en Fatbike?

Fatbike, en cykelmodell som har vuxit sig allt större, tagit sig in i cykelmarknaden och har numera fått en fast plats i cykelavdelningarna ute i landet. Fatbike är här för att stanna!

 

Fatbike - en cykel för extrema förhållanden
 

En Fatbike, i folkmun kan du helt säkert höra ”fatty” eller ”tjockiscykel”, är en specialcykel gjord för att cykla på underlag som man normalt sett håller sig undan på cykelturen. Fatbiken tar sig galant fram på snö, is, sand, myr och stigar genom sina robusta komponenter/ramar och sina stora däck med extrem volym, ger maximalt flyt på nästan alla underlag och tacklar de flesta förhållande!  

Har du tänkt på vilka möjligheter som plötsligt dyker upp? Har du tröttat på att ta den vanliga träningsrundan på längdskidor? – Ja, då är det bara att ta på sig cykelskorna, hjälmen å kanske ett par handskar å sticka ut och trampa igenom favoritrundan på din Fatbike! Eller varför inte våga sig på att cykla ned för alpinbacken?

Likadant på sommaren, istället för att cykla din vanliga runda på grusvägar, nu har du möjligheten att cykla rätt igenom, kors och tvärs, upp och ned genom alla stigar,myrar och marker som finns ute i skogen.

Och tänk – på stranden, cykla ut i vattnet, bygga upp små hopp, ”rails” av gamla stockar och stenar! Att få bada direkt efter träningsturen, PERFEKT! Tänk vilken frihet, vilka möjligheter – De är oändliga!

 

 

Guider
Toppen på sidan