Hos XXL kan du hitta alla dina julklappar under ett och samma tak.

Julklappstips

Sportiga julklappstips till honom, henne och barnen

Har du en julklappslista längre än tomtens skägg? Eller letar du efter en julklapp som kan ge fina upplevelser? Hos XXL finns julklappar för både tjejer och killar, stora som små.

Oavsett om du vill ge bort något som värmer i vinterkylan, sportprylar till idrottsfantasten eller friluftsutrustning till någon som älskar att vara ute – hos XXL hittar du juklappar som garanterat kommer att uppskattas.

Eftersom vi vet att det kan vara både stressande och svårt att komma på vad man ska köpa, har vi här samlat några av våra bästa julklappstips

En julklapp som värmer i kylan

Ullunderställ är en julklapp som både värmer och glädjer – som mysplagg i stugan, för lata söndagar i soffan, som innersta lager på skidturen eller som pyjamas i sovsäcken när du övernattar utomhus.

Helly Hansens Lifa Merino-serie ger det bästa från två världar, med Lifa®-teknologi och mjuk merinoull. Den perfekta julklappen!

Kolla även in vårt övriga sortiment av underställ.

Peppad med pulsklocka

Tekniska hjälpmedel är inget måste för att komma i bättre form, men gör det enklare att träna rätt. Dessutom är det motiverande att kunna följa sin egen puls under svettiga träningspass.

Vid val av aktivitetsmätare eller pulsklocka är det bra att i förväg fundera på vilka behov man har. Om man köper en alltför avancerad modell till någon som bara vill ha en pulsklocka eller ett aktivitetsarmband med de enklaste och viktigaste funktionerna, finns det risk att den blir liggande i en låda.

En person som tränar mycket och gillar tekniska prylar kommer å andra sidan att uppskatta en klocka fullspäckad med extrafunktioner.

Hos XXL hittar du pulsklockor och aktivitetsmätare för alla nivåer. Våra duktiga medarbetare hjälper dig gärna att välja rätt utifrån behoven som du, eller den som ska få klockan, har.

Se hela sortimentet på pulsklockor här!

Julklapp till musikälskaren

Gillar du att lyssna på musik? Det är inte så konstigt. Det har länge varit känt att musik har en positiv effekt på humöret. Många blir också extra motiverade av att träna till musik.

Varför inte ge bort ett par in-ear-hörlurar till någon som gillar att lyssna på musik under träningen? Se hela sortimentet här.

Vill du dela musikglädjen med andra? Då är en trådlös högtalare ett utmärkt alternativ.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.