Helly Tech® membran guide

Cykeljacka

Helly Tech® är Helly Hansens egna membran som skyddar dig mot alla väderförhållanden. Använder du plagg med Helly Tech kan du vara säker på att du håller dig torr och komfortabel. Kläderna är vatten- och vindtäta med ventilerande egenskaper.

Det skiljer dock en del mellan de olika Helly Tech-membranen när de gäller uppbyggnad och till vilken aktivitet de är utformade för att passa bäst. Nedan har du en guide för de olika membranen från Helly Hansen och dess egenskaper. Vi hoppas att den ska hjälpa dig att hitta det plagg som passar just dig!

HELLY TECH® PROFESSIONAL

Det perfekta alternativet för dig som behöver ett plagg som klarar de mest extrema väderförhållandena. Om du ska på långa turer, bestiga berg eller segla i tuffare miljöer bör du välja ett plagg med detta membranet. Det är uppbyggt i tre lager, och dess egenskaper håller dig torr både utifrån och inifrån. Vattenpelaren på plaggen kan variera, men den är minimum 20.000 mm. Andningsfunktionen ligger på 20.000g/m2/24h. Alla sömmar är tejpade och svetsade, och plaggen lever upp till Helly Hansens högsta krav när det gäller hållbarhet och prestanda för professionell användning. Kläder med Helly Tech Professional-membran är garanterat vatten- och vindtäta och mycket ventilerande.

HELLY TECH® PERFORMANCE

Performancemembranet är speciellt utformat för sportaktiviteter och passar utmärkt när du behöver ett plagg som står emot både regn och vind, men som även effektivt klarar av att transportera bort fukten som avdunstar från din kropp under aktiviteten.

Med hjälp av plagg med Helly Tech® Performance kan du känna dig bekväm och komfortabel, och helt och hållet fokusera på din aktivitet. Membranet är uppbyggd av 2,5 lager, som gör plaggen vattentäta, vindtäta och ventilerande. Alla sömmar är tejpade för optimal vattentäthet. Vattenpelaren är mellan 5.000-20.000 mm och andningsfunktion är 5.000-20.000g/m2/24h.

HELLY TECH® PROTECTION

Plagg med Protectionmembranet, som är ett 2-lagersmembran, är perfekt till vardags och under mer normala väderförhållanden. När det regnar och blåser håller kläderna dig komfortabel och torr. De har tejpade sömmar, är vatten- och vindtäta samt ventilerande. För dig som inte ska vistas i extrema väderförhållanden, men som ändå vill att ett funktionellt plagg som kan användas i de flesta väder, så passar Helly Tech® Protectionkläderna perfekt.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti