Reward-erbjudande! -30% på allt från adidas vid köp över 199:-  Shoppa här

Cykelservice hos XXL 

cykelverkstad_5

Vi erbjuder cykelservice i alla våra XXL-varuhus. Här finns engagerade och utbildade medarbetare som gör det de gillar mest – att meka med cyklar!

Våra professionella verkstäder servar alla cyklar, oavsett om de har köpts hos XXL eller inte. Om cykeln är köpt hos oss och du är Reward-medlem, får du dessutom en gratis, årlig service under cykelns hela livslängd.


Varför ska man serva sin cykel?

Med regelbundet underhåll kommer cykeln att hålla under lång tid och mindre fel kommer att upptäckas innan de utvecklas till stora problem.

En cykel består av många små, rörliga komponenter som fungerar tillsammans för att ge dig en bra upplevelse. Så småningom kommer dessa delar att bli smutsiga och slitna. För att säkerställa att din cykel håller så länge som möjligt, rekommenderar vi därför att en professionell verkstadsanställd får titta på din cykel.

Vi rekommenderar minst en årlig service, gärna mot slutet av säsongen.


Vad kan jag få hjälp med hos XXL?

Våra tjänster inkluderar bland annat justering av växlar och bromsar, byte av vanliga slitagedelar som bromsklossar, vajrar och kedjor. Vi har även möjlighet att rikta hjul, tvätta din cykel och erbjuder gaffel- och dämparservice.

Det mesta kan fixas och utöver det som finns på hyllorna har vi har ett stort sortiment av reservdelar. Vi har även ett stort nätverk av leverantörer och kan skaffa det mesta till din cykel.

Cykelservice hos XXL: Prislista och tjänster


Hur bokar man tid för cykelservice?

Vi har ofta mycket att göra i våra verkstäder, boka därför gärna tid för service innan du besöker oss. Detta kan du enkelt göra via vår hemsida. Hitta ditt närmaste varuhus här och boka tid genom att klicka på “Boka cykelservice här”.

När du besöker oss för service gör våra medarbetare en helhetsbedömning av din cykel för att därefter ge dig en rekommendation om vad som behöver åtgärdas. Kom ihåg att kostnad för reservdelar (ex. bromsklossar, kedja, vajer osv.) tillkommer. 

För att kunna göra en korrekt bedömning av cykelns skick, önskar vi att cykeln levereras ren. För tvätt av leriga och smutsiga cyklar i våra verkstäder tillkommer en extra kostnad.

cykelservice

Våra kundgarantier

En gratis, årlig cykelservice
När du köper cykel hos oss, får du som är medlem i XXL Reward en gratis, årlig cykelservice under cykelns hela livslängd. Du får också livstidsgaranti på ram och gaffel (gäller inte dämpningsgafflar och kolfiberramar).

Cykelservicen inkluderar: smörjning av kedja, justering av växlar och bromsar, kontroll av luft i däck, efterdragning av skruvar samt statusrapport.

För att behålla garantin måste en årlig service genomföras och originalkvitto uppvisas.

30 dagars prisgaranti
Om du inom 30 dagar från inköpsdatum hittar en identisk produkt billigare hos en annan svensk återförsäljare, eller hos XXL, betalar vi tillbaka mellanskillnaden till dig.

100% nöjd kundgaranti
Om du inte är 100% nöjd med ditt köp, kan du inom 30 dagar byta till en motsvarande produkt inom samma produktkategori, även om den har använts. Garantin gäller i 30 dagar mot uppvisande av kvitto. För Reward-medlemmar gäller 100% nöjd kundgarantin i 60 dagar.

365 dagars öppet köp
Alltid 365 dagars öppet köp mot uppvisande av kvitto.

Gratis byte och retur
Du är varmt välkommen in till närmaste XXL-varuhus för retur och byte av varor köpta på xxl.se och i våra varuhus. Innan du går till kassan, besök avdelningen där produkten hör hemma så hjälper vi dig med returen.

För produkter köpta på xxl.se står vi för frakten om du ångrat ditt köp. Fraktsedeln hittar du på «mina sidor» på xxl.se. Du kan även kontakta vår kundservice kundservice@xxl.se för att få fraktsedeln via e-post.


Läs mer: Våra garantier - din trygghet

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti