Cykelservice hos XXL 

cykelverkstad_5

Vi erbjuder cykelservice i alla våra XXL-varuhus. Här finns engagerade och utbildade medarbetare som gör det de gillar mest – att meka med cyklar!

Våra professionella verkstäder servar alla cyklar, oavsett om de har köpts hos XXL eller inte.


Varför ska man serva sin cykel?

Med regelbundet underhåll kommer cykeln att hålla under lång tid och mindre fel kommer att upptäckas innan de utvecklas till stora problem.

En cykel består av många små, rörliga komponenter som fungerar tillsammans för att ge dig en bra upplevelse. Så småningom kommer dessa delar att bli smutsiga och slitna. För att säkerställa att din cykel håller så länge som möjligt, rekommenderar vi därför att en professionell verkstadsanställd får titta på din cykel.

Vi rekommenderar minst en årlig service, gärna mot slutet av säsongen.


Vad kan jag få hjälp med hos XXL?

Våra tjänster inkluderar bland annat justering av växlar och bromsar, byte av vanliga slitagedelar som bromsklossar, vajrar och kedjor. Vi har även möjlighet att rikta hjul, tvätta din cykel och erbjuder gaffel- och dämparservice.

Det mesta kan fixas och utöver det som finns på hyllorna har vi har ett stort sortiment av reservdelar. Vi har även ett stort nätverk av leverantörer och kan skaffa det mesta till din cykel.

Cykelservice hos XXL: Prislista och tjänster


Hur bokar man tid för cykelservice?

Vi har ofta mycket att göra i våra verkstäder, boka därför gärna tid för service innan du besöker oss. Detta kan du enkelt göra via vår hemsida. Hitta ditt närmaste varuhus här och boka tid genom att klicka på “Boka cykelservice här”.

När du besöker oss för service gör våra medarbetare en helhetsbedömning av din cykel för att därefter ge dig en rekommendation om vad som behöver åtgärdas. Kom ihåg att kostnad för reservdelar (ex. bromsklossar, kedja, vajer osv.) tillkommer. 

För att kunna göra en korrekt bedömning av cykelns skick, önskar vi att cykeln levereras ren. För tvätt av leriga och smutsiga cyklar i våra verkstäder tillkommer en extra kostnad.

cykelservice
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti