Helly Hansen underställsguide

Andre Myhrer Helly Hansen

Underställplagg från Helly Hansen kombinerar det bästa från två världar - Lifa® teknologi och merinoull.

Många tänker först och främst på att skydda sig mot vind, regn och andra väderelement när de är utomhus. Men ofta är en av de största utmaningarna vår egen svett, som snabbt gör oss kalla och frusna.

ÄNDRAS OCH FÖRBÄTTRAS HELA TIDEN

HH’s revolutionerande underställsteknologi eliminerar det problemet. Redan 1970 såg Lifa® dagens ljus.

Lifa® är en teknologi som säkerställer att fukten snabbt transporteras bort från huden och bidrar till att reglera kroppstemperaturen, så att du håller dig komfortabel under alla typer av aktivitet.

Sedan 1970 har Lifateknologin ändrats och förbättrats mycket flera gånger – bara de senaste 10 åren har det gjorts fler än 50 ändringar. Ständiga förbättringar är en av de främsta anledningarna till att underställen från Helly Hansen är så populära.

Här är inget lagt åt slumpen. Till exempel är tråden i Lifa®-materialet ihålig för att hålla luften. Luften är det som gör dig varm och torr. Dessa är plagg som består av en enkel trådstruktur och därmed få trådändar, vilket gör det svårare för bakterier att fästa i materiale

Helly Hansen Lifa logo

MILJÖVÄNLIG ULL MED UNIKA EGENSKAPER

Naturmaterialet ull är i sin tur miljövänligt. Ull är en förnybar resurs och är också biologiskt nedbrytbart samt full av goda egenskaper.

TEMPERATUREGLERANDE

Ullen växlar mellan att absorbera och släppa ut fukten som kroppen producerar. Således kyler ullen när det är varmt och värmer när det är kallt.

VÄRMER ÄVEN I FUKTIGT TILLSTÅND

Fuktigheten som absorberas från huden lägger sig inuti och mellan fibrerna så att ullen känns torr mot huden. Ull kan dessutom absorbera upp till 35% fukt av sin egen vikt och håller likaväl kvar värmen.

LUKTAR INTE

Ull är naturligt bakteriedödande vilket gör att lukten inte sätter sig lika lätt som i andra material. Således behöver du inte tvätta ullplagg lika ofta. Woolmarkullen som Helly Hansen använder i sina plagg kommer från får i Australien. Fåren har goda levnadsvillkor, lever i det fria och är inte utsatta för mulesing.

Kvinnor Helly Hansen

KOMBINERAR LIFA OCH MERINOULL FÖR OPTIMAL VÄRME OCH ISOLERING

I Helly Hansen’s Lifa® merinokollektion är den avancerade Lifa® -teknologin i kombination med woolmark ullen det bästa från två världar. Lifa® på insidan säkerställer optimal fukttransport och suverän next to skin-komfort medan ullen absorberar fuktigheten och ger god värme. Lifa® merino är Helly Hansen’s varmaste underställsserie och är perfekt för alla typer av aktiviteter kalla dagar.

HELTEKNISKA UNDERSTÄLL FÖR HÖG AKTIVITET

Träna med hög intensitit utan längre pauser? Då kan det vara att ett tekniskt underställ är det bästa alternativet. Det får du med Lifa® aktiv-serien som är ett tekniskt underställ med låg vikt och Lifa® suveräna fukt-och andningsförmåga.

Helly Hansen logotype

Se vårt sortiment av underställ från Helly Hansen för Dam.

Se vårt sortiment av underställ från Helly Hansen för Herr.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti