Nu ännu fler produkter i vårens stora REA! Shoppa här

Proline hundburar

Designad för att möta de hårdaste kraven, extremt robusta, som utvecklats av experter till experter: ProLine är världens första hundburar som testats och godkänts av Tysklands rigorous technical inspectorate, TÜV. Burarnas kvalitet är extra tydlig i detaljerna, till exempel så är låshuset gjutet i aluminium. Kvalitén återspeglas även i det ergonomiska dörrhandtaget som du enkelt kan öppna med en hand.

Byxor dam

När du köper en ProLine hundbur får du världens starkaste, mest robusta bilhundbur - och det är ett faktum. Ingen annan bilhundbur ger dig och din hund så mycket kvalitet i kombination med en förstklassig design.

För den som har ett aktivt liv med sin hund som följeslagare krävs en bilhundbur som står emot slitage år efter år. ProLine hundburar ger dig högsta kvalitet och säkerhet vilket gör er tid på vägen till en mycket tillfredsställande upplevelse för dig och din hund.
Resultaten från krocktester är outstanding. TÜV-certifieringen omfattar tillsynen av produktionen, säkerheten i fordonet, konstruktion, material, allmänna rättsdirektiv, dokumentationer och fixering i fordonet.

Schweiziska ingenjörer har designat en rad tuffa krav uppfylla eller överträffa dina och dina husdjurs behovn. Experter inom olika områden rådfrågades för att på ett korrekt sätt integrera innovativa lösningar inom Prolines hundburar. Utvalda högteknologiska material och en exklusiv design gör dem attraktiva, användbara och säkra för dagens hundägare.

Din hund kommer att må bra. Och du kan resa med större trygghet, eftersom du vet att din hund är säker och behagligt. Proline hundburar är för den som inte kompromissar när det gäller alla medresenärer.

Hund i kajak
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti