XXL ger dig mer julklappar för pengarna! 🎄 Till kampanjen

Bättre nattsömn med Coleman BlackOut Bedroom®-teknologi

Låt inte ljusa nätter stoppa dig från att övernatta i tält.

blackout

Sommarhalvåret är perfekt för härliga övernattningsupplevelser i tält. Problemet är att samma ljusa nätter kan göra det till en utmaning att få en lång, god natts sömn i tältet.

Med Colemans innovativa BlackOut Bedroom®-teknologi är problemet löst. 

STÄNGER UTE 99 % AV DAGSLJUSET

Med den nya teknologin stängs nämligen hela 99 % av allt dagsljus ute. Därmed slipper du få problem med att somna för att det är för ljust ute. Och du slipper bli väckt onödigt tidigt av dagsljuset.

En annan fördel är att BlackOut-lösningen gör sovrummen upp till fem grader svalare dagtid och upp till en grad varmare på natten, för ännu bättre komfort.

Colemans BlackOut Bedroom®-teknologi är perfekt när du tar med barnen på tältövernattning. Upplevelsen blir roligare för barn som är väl utvilade efter en natt i tält.

PERFEKT TÄLT FÖR CAMPING OCH FESTIVALER

Ett flertal tält från Coleman är utrustade med teknologin, och du hittar flera av dem hos XXL.

Coleman Kobuk Valley är ett tält som lämpar sig särskilt väl för camping och festivaler. Kobuk Valley finns som både 2-, 3- och 4-mannatält. Du kan även ha med ditt Kobuk Valley-tält på turer ute i naturen, men då måste du vara beredd på att det blir lite extra bärvikt. 

Om du ska på festival med kompisgänget eller campa med lite större barn är också Coleman Spruce Falls fyrmannatält ett bra alternativ. Tältet har ett vardagsrum mitt i, med ett sovrum på varje sida. 

Coleman Pinto Mountain 5 Plus är perfekt när storfamiljen ska ut och campa. Det har plats för upp till fem personer, fördelade på två sovrum, och med ett extra stort vardagsrum mitt i tältet. 

Läs också:

Välj rätt tält

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!