NYHET! Garmin epix Pro – Sapphire Edition

NOR23 Garmin expix Pro Sapphire edition

Få en fullständig översikt över din hälsa, träning och återhämtning med den nya Garmin epix Pro - Sapphire Edition. En premium sportklocka med hög prestanda och en kristallklar AMOLED-skärm. Klockan har många olika smarta funktioner som gör det lite enklare att följa träningen än tidigare.

Batteritid

Garmin epix Pro ser till att du kan njuta av träningen utan att behöva tänka på batterikapacitet och du slipper frekventa laddningar. Den håller länge mellan varje laddning, med upp till flera veckors batteritid i smartwatch-läge och upp till 20 timmar i GPS-läge.

Smarta träningsfunktioner - en komplett bild av din allmänna hälsa

Gör träningen enklare och få en översikt över din hälsa med många smarta träningsfunktioner. Klockan erbjuder träning och återhämtning med kontinuerlig övervakning av hälsa och välbefinnande, inklusive pulsvariationsstatus, pulsoximetri och prioriterar vila och återhämtning med avancerad sömnövervakning. Morgonrapporterna och funktionen för träningsförmåga kombinerar viktiga hälso- och träningsdata för enklare tolkning och analys.

Många aktivitetsprofiler

Sportklockan har ett brett utbud av aktivitetsprofiler och täcker alla typer av aktiviteter som du kan tänka dig. Spåra din favoritsport med ännu fler aktivitetsprofiler såsom löpning, amerikansk fotboll, baseboll, volleyboll, ishockey, klättring, racketsport och simning - för att nämna några. Fokusera på rätt träningsområden med handledsbaserad löpwatt, funktioner för styrketräning och avancerade tempolägen för att mäta din prestation.

Avancerade navigeringssensorer

Du kan enkelt navigera med förinlästa TopoActive-kartor över skidorter och golfbanor från hela världen. Dessutom kan du ladda ner ännu fler regioner för att ge dig äventyr precis där det passar dig. Du får en enastående positionsnoggrannhet i alla miljöer. Pulsklockan har avancerade navigeringssensorer som kombineras med multiband-GNSS och SatlQ-teknologi för att ge en mer exakt positionering i utmanande omgivningar samtidigt som batteritiden optimeras.

Notifikationer från telefonen och musiklagring

Många tycker om att hålla kontakten med omvärlden under träningen genom att få notifikationer från sin telefon på klockan, men det är också befriande att kunna lämna mobilen hemma. Nu kan du ta med musiken i örat utan att behöva ta med telefonen. Sportklockan har gott om lagringsutrymme för musik och allt du behöver göra är att ladda ner dina favorit spellistor från Spotify.

Nya funktioner - inbyggd ficklampa och uthållighetspoäng

Sportklockan har utvecklats med en ny funktion för uthållighetspoäng som samlar in träningsdata från alla dina träningspass. Detta hjälper dig att förstå hur träningen påverkar din totala uthållighet.

Om du är intresserad av att veta din löpstyrka och uthållighet i uppförsbackar har epix Pro också denna funktion.

En inbyggd LED-ficklampa med justerbara ljusstyrkor och strobemoduler gör dig mer synlig när du tränar på kvällen samtidigt som den kan ge praktisk belysning vid behov.

Olika storlekar

XXL har tagit in tre olika storlekar, 42 mm som är utformad för mindre handleder, 47 mm för normala handleder och 51 mm för lite större handleder. Detta gör sportklockan mycket mångsidig och du får en klocka som passar just dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti