Äntligen är den här – ASICS GEL-KAYANO 29!

Den förmodligen mest kända modellen från ASICS har nu förbättrats ytterligare för att skapa en förstklassig stabilitetssko som ger en energifylld löpupplevelse.

Tack vare ASICS avancerade teknik är GEL-KAYANO 29 cirka 10 gram lättare än sin föregångare. FF BLAST PLUS-dämpning i mellansulan ger mjukare dämpning och mer energiåtergivning i varje steg.

LITETRUSS-tekniken på insidan av mellansulan ger förbättrad stabilitet, vilket hjälper förhindra foten från att överpronera och ersätter behovet av en traditionell kil på insidan av mellansulan. Detta säkerställer skydd vid längre löpturer och under maraton. Skon har en utvändig hälkappa som bekvämt omsluter foten för extra stöd. För bättre andningsförmåga och mer komfort har GEL-KAYANO 29 en stickad överdel i stretchmaterial som ger bra stöd.

- Vårt team på ASICS är otroligt stolta över GEL-KAYANO-skon, vilken har ett rykte för att ligga i framkant när det gäller stabilitet. Genom engagemang och innovation fortsätter vi att förbättra denna fantastiska produkt, om och om igen. Eftersom vi fokuserar på att hjälpa alla att uppleva sportens positiva kraft på kropp och själ, är GEL-KAYANO 29 en stabil träningspartner för varje löptur, säger Linda van Aken, VP Running &SportsStyle på ASICS EMEA.

GEL-KAYANO 29 finns i både herr- och damstorlekar.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!