11 dagar med BLACK WEEK!

SWE DR47 Artikel Pål

Vi på XXL gillar Black Week. Det är dagarna på året där vi ger tillbaka något extra till dig som är en hängiven XXL-kund. Det gör vi i form av väldigt bra priser. Årets kampanj äger rum mitt i den värsta pandemin i modern tid. Därför har vi vidtagit en rad åtgärder som ger dig en trygg och säker shoppingupplevelse. Vi förlänger XXL Black Week till en 11-dagarsperiod med fantastiskt bra priser under hela perioden och med nya erbjudanden varje dag.

Vad kan du förvänta dig?

Jo, den här gången ger vi dig mer tid, mindre trängsel i butikerna och ännu fler bra erbjudanden. Som Nordens största sportbutik online ger vi dig flexibiliteten att handla till Black Week-priser direkt från soffan. Vi levererar vanligtvis hem till dig inom några dagar. Om du hellre vill handla i en butik har vi branschens största varuhus och gör vad som krävs för en bra och säker shoppingupplevelse.

11 dagar med Black Week betyder ännu fler produkter med pressade priser och i år väntar vi inte med våra bästa erbjudanden till Black Friday - det blir all in i 11 dagar. På detta sätt minskar vi också trycket på våra stora varuhus och säkerställer god kontroll av smittorisk för både kunder och anställda.

Varje dag kommer det nya erbjudanden som vi ser fram emot att dela med dig. Alla erbjudanden gäller under hela kampanjperioden eller så länge lagret räcker. Många av våra ordinarie produkter kommer också att säljas till lägre priser under hela perioden, så att du kan göra bra köp på det som just du är på jakt efter.

Vi kommer att ha särskilda erbjudanden för våra kundklubbsmedlemmar. Bli medlem i XXL REWARD redan idag och få nya erbjudanden via e-post före alla andra. Registrera dig på https://www.xxl.se/reward/bli-medlem

Välkommen till en förnuftig Black Week, med gott om tid, gott om plats och ännu fler erbjudanden! Och tusen tack för att du väljer att handla hos XXL - nu är det vår tur att ge något tillbaka till dig.

Sportsliga hälsning

Pål Wibe och XXL-teamet.


close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis service och 60 dagars nöjd kundgaranti