Black Friday

Black-Friday

Black Friday 2019 är snart här!

Är du redo för den största Black Friday-festen någonsin? Fredagen den 29 november smäller XXL till med stor Black Friday fest i alla XXL-varuhus och på XXL.se hela helgen! Du hittar de råaste Black Weekend erbjudandena hos XXL!

Sätt av fredagen den 29 november i kalendern för då är det stor Black Friday fest hos XXL, detta för alla sport- och vildmarksentusiaster. Alla XXL varuhus och XXL.se kommer att vara fulla med fantastiska Black Friday erbjudanden. Kickstarta julhandeln hos XXL med massor av råa Black Friday erbjudanden, detta med stora rabatter som du absolut inte vill missa! Missa inte Black Friday hos XXL den 29 november, vi har mängder med fantastiska erbjudanden med riktigt stora avslag.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så att du kan ta del av XXL:s fantastiska Black Friday erbjudanden!

Handla i våra varuhus eller på XXL.se till extra låga priser!

Vad är Black Friday?

Black Friday äger alltid rum den sista fredagen i november varje år. För detaljhandeln är det den absolut största försäljningsdagen på året och många företag har fantastiskt bra erbjudanden och rabatter på sina ordinarie försäljningspriser.

På grund av galna rabatter och erbjudanden är Black Friday den mest populära shoppingdagen och räknas ofta som dagen då julhandeln startar på riktigt.

Black Friday hos XXL ger dig en suverän möjlighet att uppgradera din sport och vildmarksutrustning eller köpa julklappar med en riktigt stor rabatt. Självklart gäller våra Black Friday erbjudanden både i våra varuhus och på XXL.se.
Är du redo för årets största shoppingdag?

För att inte missa chansen att göra årets fynd på XXL, passa på att prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag. 

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.