Thule SkiClick Wall Fixation for 7291 15/16, vägghållare, STD

99:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Vägghållare för ett par längdskidor med Thule Ski Click. Förpackningen innehåller två piggar/hållare och två fästen. Piggarna/hållarna monteras på väggen med två skruvar i varje fäste. Därefter kan man enkelt hänga upp längdskidor som har Thule Ski Click spännband med hylsor, även om skidorna ligger i en Thule Ski Click Full Size Bag eller en Thule SkiClick Bag 7294. Det här systemet ger god ordning och tar mindre plats än traditionella skidhållare.

Fördelen med att köpa Wall Fixation separat är att du slipper demontera piggarna/hållarna från bilen för att hänga upp skidorna på väggen. Det innebär att de här piggarna/hållarna även kan användas på profilerade lasthållare som de är.


Thule SkiClick är ett nytt och användbart system som passar alla Thule takräcken, men som även fungerar på nästan alla andra takräcken på marknaden. Systemet passar både profilerade lasthållare med spår och fyrkantsrör. Systemet gör att du tryggt kan klicka fast ett par längdskidor på lasthållarna och åka iväg. Snabbt och enkelt.

SkiClick kan användas på tre olika sätt. Först och främst som skidhållare på befintliga lasthållare. För det andra som en behändig skidrem som binder ihop skidorna så att du enklare kan bära dem. För det tredje som en praktisk, väggmonterad lagringsenhet.

Användbara produkter som kan köpas separat är Thule SkiClick Full Size Bag, en skidväska för ett par längdskidor med hål för SkiClick-hållarna. Eller Thule SkiClick Bag 7294, som skyddar bindningarna och håller smuts och damm borta från skidornas vallazon. Skidstavarna fästs på utsidan av skidväskorna, så att hela enheten även är lätt att bära över axeln. Axelrem finns integrerad i väskorna.

Thule SkiClick passar alla lasthållare från Thule samt från de flesta andra märken. Det smarta låssystemet är enkelt att använda för snabbt fäste av skidor på antingen lasthållare eller vägg.

Innehåll:
- 2 st. piggar/hållare
- 2 st. fästen för väggmontering (skruvar medföljer ej)

Egenskaper:
- Smart, platsbesparande lösning
- Skidorna fästs på väggen med ett klick

Specifikationer:
- SkiClick passar till: Thule WingBar, SlideBar och SquareBar (fyrkantiga lasthållarrör), samt de flesta andra lasthållare på marknaden
- Till antal skidpar: 1
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.