Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Fri frakt, byte och retur *
Thule

Thule SkiClick Wall Fixation for 7291 15/16, vägghållare

99:-
FÄRG: STD
STORLEK:
oneSize
retur & bytesrätt*
Levereras inom 1-4 dagar
LAGERSTATUS I VÅRA VARUHUS

Välj storlek ovan för att se lagerstatus i varuhus.

PRODUKTDETALJER

Vägghållare för ett par längdskidor med Thule Ski Click. Förpackningen innehåller två piggar/hållare och två fästen. Piggarna/hållarna monteras på väggen med två skruvar i varje fäste. Därefter kan man enkelt hänga upp längdskidor som har Thule Ski Click spännband med hylsor, även om skidorna ligger i en Thule Ski Click Full Size Bag eller en Thule SkiClick Bag 7294. Det här systemet ger god ordning och tar mindre plats än traditionella skidhållare.

Fördelen med att köpa Wall Fixation separat är att du slipper demontera piggarna/hållarna från bilen för att hänga upp skidorna på väggen. Det innebär att de här piggarna/hållarna även kan användas på profilerade lasthållare som de är.


Thule SkiClick är ett nytt och användbart system som passar alla Thule takräcken, men som även fungerar på nästan alla andra takräcken på marknaden. Systemet passar både profilerade lasthållare med spår och fyrkantsrör. Systemet gör att du tryggt kan klicka fast ett par längdskidor på lasthållarna och åka iväg. Snabbt och enkelt.

SkiClick kan användas på tre olika sätt. Först och främst som skidhållare på befintliga lasthållare. För det andra som en behändig skidrem som binder ihop skidorna så att du enklare kan bära dem. För det tredje som en praktisk, väggmonterad lagringsenhet.

Användbara produkter som kan köpas separat är Thule SkiClick Full Size Bag, en skidväska för ett par längdskidor med hål för SkiClick-hållarna. Eller Thule SkiClick Bag 7294, som skyddar bindningarna och håller smuts och damm borta från skidornas vallazon. Skidstavarna fästs på utsidan av skidväskorna, så att hela enheten även är lätt att bära över axeln. Axelrem finns integrerad i väskorna.

Thule SkiClick passar alla lasthållare från Thule samt från de flesta andra märken. Det smarta låssystemet är enkelt att använda för snabbt fäste av skidor på antingen lasthållare eller vägg.

Innehåll:
- 2 st. piggar/hållare
- 2 st. fästen för väggmontering (skruvar medföljer ej)

Egenskaper:
- Smart, platsbesparande lösning
- Skidorna fästs på väggen med ett klick

Specifikationer:
- SkiClick passar till: Thule WingBar, SlideBar och SquareBar (fyrkantiga lasthållarrör), samt de flesta andra lasthållare på marknaden
- Till antal skidpar: 1
Visa mer
Toppen på sidan