Glide 2, joggingvagn, Svart

6 049:-

Glide 2, joggingvagn, Svart

6 049:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Aerodynamisk joggingvagn med hög prestanda och låg vikt. Optimal funktionalitet för både barnet och löparen. Fungerar bra i alla typer av terräng. Vikt 10,8 kg.

Glide 2 är perfekt för löpning, tack vare den aerodynamiska, lätta utformningen med stora 18” bakhjul, ett fast 16” framhjul och gott om plats för benen. En integrerad vridningsbroms på styret gör det enkelt att bromsa i kuperad terräng och under löpning, och ger mycket hög säkerhet. Styret har dessutom en handledsrem som säkerställer att man inte tappar taget om vagnen helt.

Höjdpunkter:
- Låg vikt och bra aerodynamik
- Kan fällas ihop
- Stora hjul för alla typer av terräng
- Integrerad fjädring för komfortens skull
- Lutande säte


Eftersom Glide 2 enkelt kan fällas ihop, tar den liten plats under transport och förvaring. Själva hopfällningen görs enkelt med en hand, resten tar den smarta konstruktionen hand om.

Vagnen har en sufflett över barnet som kan ställas in i flera positioner. En extra skärm på suffletten säkerställer att barnet inte får solen i ögonen. Ventilationsfönster på sidorna gör temperaturregleringen enklare.

Det lutande sätet höjer komforten ytterligare för barnet, och kan enkelt justeras med en hand. Sätet är säkert och bekvämt, och har fempunktssele för maximal säkerhet. Den integrerade fjädringen gör turerna mycket bekväma för både barn och löpare.

Med ”tittut”-fönster med magnetlås kan du se det sovande barnet utan att störa. Vagnen har dessutom gott om plats i lastkorgen baktill, så att du kan ta med nödvändig utrustning. Det finns även en bakre nätficka och två nätfack för snacks eller leksaker.

Framhjulets skärm skyddar barnet mot stänk från fuktigt underlag. God synlighet tack vare reflexremsor på samtliga hjul och reflexkant på suffletten. Styret kan justeras i höjdled i flera steg, för bästa möjliga komfort för löparen.

Uppfyller säkerhetsstandarder. Vagnen är kompatibel med det mesta av Thules extrautrustning för vagnar.

Specifikationer:
- Material: Vadderad sitt- och ryggdyna, lätt vattenavvisande, slitstarkt nylontyg
- Material, ramverk: Aluminiumram, stål- och nylondelar
- Kapacitet: 1 barn
- Sadel: Vadderad
- Säkerhetssele: Fempunkts
- Garanti: 2 år. Genom att registrera produkten på Thule.com får du upp till 2 års garanti på textilierna och 10 års garanti på ramen
- Viktkapacitet: 34 kg
- Mått hopfälld: 93,5 x 58 x 33 cm
- Axelbredd: 31,5 cm
- Sitthöjd: 53 cm
- Öppning: 68,6 cm
- Vikt: 10,8 kg
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.