Neo 2T Smart T2875, interaktiv cykeltrainer, STD

14 399:-

Neo 2T Smart T2875, interaktiv cykeltrainer, STD

14 399:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Specialutgåva av Neo 2, ännu tystare, starkare och mer realistisk. Ger ännu bättre vägkänsla, särskilt vid stigningar och spurter. Kadensanalys. Vikt 21,5 kg.

Neo 2T Smart är en direkttrainer i premiumklassen med kadensanalys, med kapacitiva vänster- och högersensorer som mäter båda benens exakta placering. Det ger goda möjligheter att avsevärt förbättra kraft och prestanda.

Specifikationer:
- Exceptionellt tyst
- Mycket realistisk
- Kraftigt förbättrad vägkänsla i stigningar och spurter
- Kadensanalys via valfritt ANT+-program
- Direktkompatibel med alla bakaxlar, utom 135 x 12 och 135 x 10

LJUDLÖS
Neo 2 T Smart är den tystaste cykeltrainern på marknaden. Även om den även tidigare modellen var nästan helt ljudlös, har Tacx lyckats göra förflyttningen av luft inuti motorn och vibrationsljuden vid långsam trampning ännu tystare i den nya motorn.

KRAFT
Den nya motorn genererar högre motstånd under vissa förhållanden, som vid spurter eller låga hastigheter. Den mycket kraftiga motståndsenheten kan simulera stigningsgrader på upp till 25 % och spurter på upp till 2 200 watt.

KADENSANALYS
Kapacitiva vänster- och högersensorer mäter båda benens exakta placering. Detta möjliggör en detaljerad och exakt analys av tramptagen, så att du kan förbättra effektfördelningen och prestandan.

Med adderad ANT+ cykeldynamik som standard, kan du analysera dina tramptag via tredjepartsprogram, till exempel på en Garmin Edge cykeldator.

FANTASTISK VÄGKÄNSLA
Den verklighetstrogna, vibrerande känslan av att cykla på kullersten, grus och många andra vägytor finns även i denna version. Dynamisk tröghet, som kompenserar för vikt, hastighet och lutning, ger en ännu mer realistisk cykelkänsla.

Simulering av nedförsbackar gör att cykeltrainern accelererar vid utförskörning, och med de unika isokinetiska och isotoniska lägena kan man träna både trampning och kraft, med hög effekt och låg kadens.

UNDERHÅLLSFRI OCH EXAKT
Neo 2T Smart kräver inget underhåll, och inga justeringar behöver göras. Den behöver inte heller kalibreras innan användning.

Din kraft kan mätas med otrolig precision, med en maximal avvikelse 1 % och pålitliga mätningar. Allt för att du ska kunna vara fullt fokuserad på träningen.

INTERAKTIV OCH UPPDATERINGSBAR
Neo 2T Smart mäter hastighet, kadens och kraft, och kan kontrolleras via det program du själv önskar. Anslutning till cykelappar som Tacx, Zwift eller TrainerRoad görs snabbt via ANT+ (FE-C) och Bluetooth®.

Det är enkelt att uppgradera till den senaste firmware-versionen med Tacx Utility-appen, så du kan alltid dra nytta av nya förbättringar och funktioner.

FRISTÅENDE
Den smarta elektroniken i Neo 2T Smart gör det även möjligt att träna fristående utan uppkoppling till någon programvara. Motståndet följer en progressiv kraftkurva, som motsvarar cykling på en plan vägsträcka.

Lägg till det faktum att Neo 2T Smart är självdriven och kräver inte någon extern strömkälla, och du har det perfekta redskapet för träning eller uppvärmning.

KOMPATIBEL
Bakaxeln på Neo 2T Smart har fått en ny utformning, vilket gör trainern kompatibel med de flesta cyklar, utan att det krävs någon adapter. Det är bara att koppla på och köra! Undantaget är axlar med dimensionerna 135 x 10 och 135 x 12, där det behövs en extra adapter. Adapter säljs separat.

Specifikationer:
- Typ av trainer: Direkttrainer
- Trainerkategori: Smarttrainer
- Motståndstyp: Motor, elektromagnetisk broms, 32 neodymmagneter
- Strömförsörjning: 110–240 V
- Axelkompatibilitet: Race 130 mm, MTB 135 mm, 142 x 12 mm, 148 x 12 mm. Extra adapter till 135 x 10 och 135 x 12 säljs separat
- Kassett- och hjulkompatibilitet: Shimano & SRAM: 8–11 speed (Kasett medföljer ej.)
- Nedstigningssimulering: Ja
- Dynamisk tröghet: Ja
- Kalibreringskrav: Nej
- LED-indikatorer: Ja
- Isokinetisk och isotonisk: Ja
- Vägkänsla: Mycket bra
- Uppdatering av firmware: Ja
- Integrerad växling: Nej
- Kadensanalys: Ja
- Plug-in/plug-out: Ja
- Trådlös anslutning: ANT+ FE-C, Bluetooth® Smart Open
- Kontroll: Interaktiv
- Datautgång: Hastighet, kadens och ström
- Max. effekt (spurt): 2 200 watt vid 40 km/h
- Max. lutning: 25 %
- Max. vridmoment: 85 Nm
- Max. bromskraft: 250 N
- Noggrannhet: <1 %
- Ljudnivå [1-5]: 1 (1 är lägst, 5 är högst)
- Masströghet: 125,0 kg
- Mått: L 57,5 x B 75,0 x H 55,0 cm
- Mått, hopfälld: L 62,0 x B 26,0 x H 44,0 cm
- Vikt: 21,5 kg

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.