Flow Smart T2240 trainer, cykelrulle, Vit

2 499:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Flow Smart cykelrulle som erbjuder bra träningspass med stor valfrihet. Flow Smart är en interaktiv Smart-rulle med elektronisk broms. Flow Smart har ett maximalt motstånd på 800 Watt och kan simulera en realistisk lutning på upp till 6 %. Flow Smart kan kommunicera trådlöst via ANT+- och Bluetooth®-teknologi, och är kompatibel med tredjepartsprogram.

Om du också köpar en ANT+-antenn, kan du koppla din ANT+-trainer till en dator och använda program som Zwift, TrainerRoad och Bkool när du tränar. Programmen laddar upp träningsdata från ANT+-cykelrullar.

Av de många träningsmöjligheterna väljer du själv de programvaror som passar bäst för dig och din träning. Du kan montera en surfplatta eller smartphone på styret med hjälp av ett speciellt fäste (tillbehör).

Specifikationer:
- Programvara: PC/laptop med Tacx-appar
- Manövrering: Med alla enheter som kan anslutas
- Motståndsenhet: Elektronisk
- Realistisk lutning: 6 % vid en totalvikt på 75 kg
- Simulerade nedförsbackar: Nej
- Max bromseffekt (10 sek.): 800 Watt
- Sprintkraft (1 min.): 700 Watt
- Masströghet: 11,81 kg (Svänghjulseffekten: Ju högre värde, desto mer realistisk upplevelse.)

KOPPLA TILL WINDOWS-PC
I stället för en surfplatta eller smartphone använder du din dator och en ANT+-antenn för att justera motstånd och läsa av dina prestationsdata (medföljer ej). Dataprogrammet Tacx Trainer Software 4 Advanced erbjuder till exempel längre filmer i full HD- eller Blu-Ray-kvalitet. När du cyklar ändras motståndet på bakhjulet automatiskt när lutningen ökar eller minskar.

FRISTÅENDE TRÄNING
När Flow Smart inte är ansluten till en smartphone, surfplatta eller dator, fungerar den som en "flytande" cykelrulle. Det betyder att motståndet i rullen ändrar sig gradvis. När hastigheten ökar, ökar också motståndet. Det gör att du kan använda Flow Smart separat, utan andra anslutna enheter.

Specifikationerarrow down icon
  • Trainer: VR Trainer 
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.