Lume-On, kompletterande nödljus, No Color

239:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Enkelt och effektivt kompletterande nödljus för uppblåsbar räddningsväst. Förvandlar flytvästens lunga till en stor ljuskropp och underlättar lokalisering. 
 
Att upptäcka en person som fallit i vattnet på natten eller i dåligt väder är svårt, även om den nödställde har ett konventionellt flytvästljus för att underlätta upptäckt. Med hjälp av den moderna LED-tekniken har Spinlock därförutvecklat Lume-On, ett kompletterande nödljus för uppblåsbara räddningsvästar. 
 
Lume-On är mycket små LED-lampor som utnyttjar flytvästens uppblåsta lunga som ”diffusor”, ljusspridare, och gör att den nödställde plötsligt blir betydligt lättare att se eftersom hela den fluorescerande blåsan lyses upp.
 
Lume-On är genialiskt enkel och mycket effektiv. Den består av minimala, kompakta och lätta LED-lampor försedda med dubbelhäftande tejp för enklast möjliga montage på flytvästblåsans undersida, de tänds när flytvästen blåses upp och kommer i kontakt med vatten.  De vattentäta (IP68) LED-lamporna blinkar och lyser upp hela blåsan. Tack vare att Lume-On ger en större ljuskropp förbättrar den möjligheten att lokalisera och undsätta en nödställd även på större avstånd. 
 
Lume-On blinkar i två timmar. Används som komplement till konventionella nödljus för flytvästar och kan enkelt eftermonteras på alla moderna uppblåsbara flytvästar. 
 
Specifikationer:
- Ger bra synlighet i nödsituationer
- Lätt att eftermontera på uppblåsbara flytvästar
- Utnyttjar flytvästens uppblåsta lunga för att sprida och förstora ljuset
- Extremt små LED-lampor
- Levereras i par
- Batteritid: två timmar
- Kompletterar konventionella nödljus för uppblåsbara flytvästar
- Tänds vid kontakt med vatten när flytvästen blåses upp
- Vattentät IP68
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.