Deckvest Vito Hammar 170, räddningsväst, Grå

3 999:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Nästa generations räddningsväst med funktioner, teknik och utveckling från Volvo Ocean Race, världens tuffaste havskappsegling. Flytkraft: 170N.

Vito är den kompletta räddningsvästen för den krävande havskappseglaren. Lätt och kompakt, enkel att ta på sig, även i mörker. Med ultimat komfort, viktfördelning och skräddarsydd passform är den ett nöje att använda. Storleken justeras enkelt med Spinlock Buckle System som garanterar en säker och bekväm passform varje gång den tas på, även med kalla, våta och trötta händer.

Vito har ett ultrastarkt, mjukt fäste för livlina. Ett snyggt och robust ytterhölje döljer en 170N luftkammare med automatisk hydrostatisk Hammar®-utlösning. Sprayhooden har fått ett stort fönster och en helt ny konstruktion som ytterligare minskar risken för sekundär drunkning. Västen är också utrustad med PylonTM nödljus på antenn och den snillrika LUME-ON, som lyser upp västens uppblåsta luftkammare. Dessutom utrustad med bekväma, breda grenband, samt fästen för Spinlocks Chest-Pack.

Specifikationer:
- Flytkraft: 170N
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.