Lagerrensning! Till kampanjen

Racketservice

Hero-racketservice

Har senorna gått sönder på ditt tennisracket, eller önskar du nya för att få en förbättrad känsla? Vi erbjuder att stränga om tennisracket i utvalda varuhus, med en av de bästa strängningsmaskinerna på marknaden – Baiardo. Maskinen används av många av världens bästa spelare och vid stora professionella tennisturneringar. Med Baiardo är du garanterad strängning av högsta kvalité.
Varuhusen nedan erbjuder strängning av racket:
Arninge
Bromma
Halmstad
Sisjön
Stockholm City

Prislista strängning tennisracket

Typ av tjänstPris
Strängning av racket (exkl. strängar)269:-
Inklusive Wilson Sensation 26349:-
Inklusive Wilson Revolve 26369:-
Inklusive Wilson Alu Power 225449:-

Varför borde jag stränga om tennisracket?

Senor kan gå sönder och tappa spänning över tid. Visste du att strängningen på ett racket kan påverka effekten med så mycket som 20 procent? Det betyder att det kan vara en bra idé att byta senor även innan de går sönder, så att du får en strängning som är anpassad till din spelstil.

Olika typer av strenor och strängningsmönster ger racketen olika typer av egenskaper, antingen är det fart, kontroll eller spin. Senorna kan också bidra till att kompensera för en del av ditt rackets egenskaper, till exempel ett styvt racket med bekväma strängar.

Det finns två huvudtyper av senor. Monofilamentsenor består av en enda tråd och är därför väldigt slitstark och robust, men samtidigt mer belastande för armen. Multifilamentsenor består av många små buntar av syntetiska material som har tvinnats ihop. Det gör att senorna absorberar stötar och är mindre belastande för armen.

Senorna vi erbjuder

Luxilon Alu Power
Används av 60% av tennisspelare som är topp 100 på touren. Det är en monofilamentsena som är en blandning av Luxilon polyeter-eter-material och aluminium, vilket ger en fantastisk kombination av kraft, kontroll och spinnpotential. Tillgänglig i gauge 16.

Wilson Sensation
En multifilamentsena av högsta klass som kombinerar bra spelkänsla med hög komfort. Senan, som består av lätt men stark Xycro mikrofiber, dämpar vibrationer för mindre belastning på armbågar och armar. Tillgänglig i gauge 16.

Wilson Revolve Spin
En monofilamentsena i copolyester. Senorna är pentagonformade för att ge möjlighet att sätta mycket spinn på bollen. Tillgänglig i gauge 16.

Hur lång tid tar det att stränga om?

Normalt tar det 1-3 dagar att få strängarna utbytta, beroende på säsong och hur mycket vi har att göra i verkstaden.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!