Nu är det MEDLEMSDAGAR! Se alla medlemserbjudanden

Golfservice

Shop large sports start playing golf

Att greppa om golfklubborna gör golfklubborna så gott som nya. Hos XXL byter vi grepp på golfklubbor i alla våra varuhus.

Ett slitet grepp på golfklubban är mer glatt än ett nytt, och kan göra att händerna glider när du ska slå golfbollen, vilket försämrar precisionen.

Ett byte av grepp på golfklubbor kommer göra att de känns som nya igen. Genom att greppa och golfklubbor får du bättre grepp, vilket gör det enklare att slå rakare och längre slag.

Du kan också byta till ett anpassat grepp som är smalare eller tjockare, så att det passar dina preferenser. Det är även möjligt att få mer eller mindre cord i greppet, beroende på vad du föredrar.

Prislista byte av grepp

Typ av tjänstPris
Byte 1x grepp39:-
Byte 3x grepp99:-
Byte 14x grepp499:-

Prislista byta spikes golfskor

Typ av tjänstPris
Byta spikes golfsko149:-

Hur ofta borde jag greppa om golfklubbor?

Hur ofta du ska greppa om golfklubborna beror främst på hur mycket du spelar. Om du spelar 3-4 gånger i veckan, bör du byta grepp på golfklubborna minst en gång varannan säsong. Enskilda klubbor, som wedgen, används oftare än andra och bör därför bytas oftare.

Märker du att greppet inte är lika bra när du swingar, är det dags att byta grepp. De kan vara en bra idé att greppa om flera golfklubbor samtidigt, gärna i grupper, till exempel trä/hybrid, långa järn (3-4-5), mid (6-7-8-9) och wedgar (Pw-Gw-Sw-Lw).

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!