Seeland Heat Vest, Svart

2 499:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Seeland Heat-västen är tillverkad i ett fodrat lättviktsmaterial med stretchmembran i sidorna. Invändigt sitter ett värmereflekterande foder som både förhindrar värmeförlust och förstärker effekten av västens värmemembran. Den höga kragen har foder av mjukt fleecematerial. På de ställen på kroppen som är mest utsatta för kyla – i ländryggen och mellan ryggstyckena – sitter insydda värmemembran.

Med hjälp av den tillhörande smartphone-appen kan värmemembranen ställas in på en önskad temperatur mellan 30 och 52 grader C, allt efter behov. Dessutom kan membranen ställas in på 38, 46 eller 52 grader C med hjälp av tryckknappen på bröstet, så att du inte är beroende av din smartphone. Till skillnad från de äldre värmeteknologier som finns på marknaden, är värmemembranen i Seeland Heat-västen så flexibla att de kan vikas ihop tillsammans med det plagg som de är insydda i. Västen kan till och med tvättas i maskin utan problem. I västens högra ficka sitter ett vattentätt USB-uttag, så att du kan ansluta en valfri powerbank.

Med en powerbank på 10 000 mAh kan västen hålla den högsta temperaturen på 52 grader C i cirka 7 timmar när utomhustemperatur ligger på 0 grader C. När västen har uppnått den önskade temperaturen går värmemembranen automatiskt i vila för att spara ström. Därefter slås värmemembranen på igen om temperaturen sjunker 1–2 grader under den nivå som du har ställt in västen på. På så vis är västen värmereglerande eftersom värmemembranen automatiskt slås av om du t.ex. får upp värmen för att du rör dig mycket, och slås på igen om du sitter eller står stilla.

Västen har en innerficka och två sidfickor, och en vattentät packpåse att packa ner västen i medföljer.

Dubbla värmepaneler
Infällningar i töjbar fleece för komfort och rörelsefrihet
Värmereflekterande foder
Sidfickor med dragkedja och förvaringsficka för powerbank
Töjbara kanter på krage, längs ärmhål och i nederkant

Main Fabric: 100 % polyester, 20 denier stickad polyester, vattenavvisande, polyuretan-beläggning
Lining: 100 % polyester, 20 denier stickad polyester, värmereflekterande silvertryck
Padding: 80 g

OBS:
Har förkommit störning av användandet av jaktradio i samband med påslagen värmeväst.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti