Endast xxl.se
Endast xxl.se

Blast Motion Golf Swing Sensor, golfsensor, Svart

2499:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Praktisk golfsensor som enkelt fästs i änden av alla typer av golfklubbor. Lätt att använda och lämplig för nybörjare och avancerade golfare. Anslutning till iOS eller Android.

Blast Motion Golf Swing Sensor är en golfsensor som enkelt fästs på alla typer av golfklubbor. Sensorn registrerar och skapar automatiskt en slow motion-video av varje slag du slår.

Golfsensorn ansluts till iOS eller Android och med Blast Golf-appen får du omedelbar feedback för alla typer av slag, detaljerade data och beräkningar från ditt slag så att du kan finslipa din teknik.

Appen erbjuder bland annat träningsvideor som ger tips, övningar och praktiska insikter när du vill ha hjälp och förbättra dig. Smart Video Capture skapar automatiskt videor med höjdpunkter som är synkroniserade med dina mätvärden.

Sensorn levereras med New Air Swing Mode, vilket innebär att den kan samla in värdefull information även om du bara övar sving utan att faktiskt träffa bollen. Detta gör att du kan träna din teknik när som helst och var som helst.

Swing & Stroke-analysatorn lagrar åtgärder när din mobiltelefon är utom räckhåll eller offline.

Specifikationer:
- Anslutning: iOS och Android
- App: Blast Golf
- 5 övningsmoduler

Övriga detaljer:
- Innehåller: Trådlös laddare och kabel

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti