Cyber Monday - Upp till 55% rabatt  Shoppa här

Scale 900 Comp 1x12 22, terrängcykel, unisex, Orange

13 495

Produktbeskrivningarrow down icon

Terrängcykel med ram i aluminium, för aktiva cyklister. Endast kvalitetskomponenter, inklusive RockShox dämpgaffel. Bra cykel för träning och tävling. Vikt 12,7 kg.

Scale 900 Comp är en lätt terrängcykel med växelsystemet SRAM SX Eagle 1 x 12, som ger enklare och snabbare växling än på cyklar med flera drev fram. Välutrustad cykel med racinggeometri och bra meritlista från tävlingar. Ett mycket bra alternativ till den dyrare Scale med kolfiberram.

Höjdpunkter:
- Scott Scale aluminiumram med integrerade vajrar
- SRAM SX Eagle, 1 x 12 växlar
- RockShox Judy Silver dämpgaffel med 100 mm slaglängd och låsning från styret
- Syncros-hjul med Maxxis Rekon-däck
- Syncros Belcarra Regular 2.5 sadel

Scale-ramen i aluminium är lätt, styv och välbeprövad efter många år på marknaden och regelbundna uppdateringar. Det är ett mer ekonomiskt alternativ till Scale-ramen i kolfiber, men fortfarande en väldigt bra ram jämfört med konkurrenternas lösningar.

Växelgruppen Sram SX Eagle 1 x 12 har gjort Eagle-teknologin tillgänglig i den här cykelkategorin. Mycket exakt växling och ett drev fram ger snabbare tillgång till alla växlar, vilket ökar effektiviteten i kuperad terräng.

RockShox-dämpgaffeln med fjärrstyrd låsning från styret gör det möjligt att justera dämpningen som man vill, utifrån egna förutsättningar och preferenser. Fjärrstyrningen ger effektivare cykling, snabbare manövrering och bättre komfort.

Solida Syncros-hjul ger problemfri användning under längre tid. De robusta Maxxis Rekon 2,25”-däcken ger bra fäste på de allra flesta underlag, även i svängar med hög hastighet.

Det här är en perfekt cykel för träning och MTB-lopp. Cykeln ger bra valuta för pengarna och är en bästsäljare från Scott i den här kategorin.

Specifikationer:
HUVUDKOMPONENTER
- Ram: Scale Alloy 6061 Custom Butted Tubing Boost QR 5 x 141 mm / Tapered Headtube / BB92 Internal Cable Routing / replaceable hanger
- Gaffel: RockShox Judy Silver TK Solo Air 46 mm offset / Tapered Steerer / Reb. Adj.Lockout / 100 mm travel
- Hjul: Syncros / 32H
- Bromsar: Shimano MT200 Disc
- Däck: Maxxis Rekon Race/2,25”/60TPI
- Vikt: Ca 12,7 kg

DRIVNING
- Bakväxel: SRAM SX/Eagle 12 Speed
- Växel: SRAM SX Eagle Trigger
- Kassett: SRAM SX-PG1210/11-50 T
- Vevlager: SRAM SX Eagle DUB Boost 32T
- Vevlager: SRAM DUB PF integrated / shell 41 x 92 mm
- Kedja: SRAM CN SX Eagle

COCKPIT
- Sadel: Syncros Belcarra Regular 2.5
- Sadelstolpe: Syncros / 31.6 x 400 mm
- Styre: Syncros Alloy 6061 T shape Flat / 9° / 740 mm
- Styrstång: Syncros Alloy 6061 oversized 31.8 mm / 1 1/8'' / 6° angle

OBS! På grund av rådande världssituation måste vi reservera oss för att vissa av cykelns komponenter i begränsad omfattning kan avvika från angiven specifikation och bild. Leverantören kan utan varsel ersätta komponenterna med likvärdiga komponenter. Cykeln kommer att ha samma goda egenskaper och funktion.

Specifikationerarrow down icon
  • Cykeltyp:  Halvdämpad
  • Bromstyp:  Hydraulisk skivbroms
  • Material ram:  Aluminium
  • Ramstorlek:  S, M, L, XL
  • Slaglängd fram (mm):  100 mm
  • Växeltillverkare:  SRAM
  • Slaglängd bak (mm):  0 mm
  • Hjulstorlek:  29"
Storleksguidearrow down icon

Scott storleksguide sykkel

scott sizeguide bikes

Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti