Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Guider / Kundtjänst / Våra garantier / Säker betalning

Säker betalning

Har du frågor gällande fakturan så ber vi dig att kontakta Klarna direkt https://www.klarna.com/se/kundservice

 

BETALNING

XXL Sport & Vildmark erbjuder dig två olika betalningsalternativ. Kortbetalning och fakturabetalning.

 

KORTBETALNING

Väljer du kortbetalning använder vi kryptering genom vår sammarbetspartner Klarna under alla dina transaktioner för att säkerställa din trygghet i samband med kortköp så du inte riskerar att dina kortuppgifter hamnar i orätta händer.

Du kan betala med VISA, Mastercard eller annat betalningskort som anges som alternativ vid betalningstillfället. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort även 3D Secure-kod. 

Kortnummer lagras ej av XXL Sport & Vildmark efter genomförd transaktion. Det totala beloppet för din beställning reserveras endast på ditt konto och vi belastar ditt konto när vi skickar din beställning (vi belastar dig endast för varan(or) vi skickar till dig).

 

Kan du inte betala med kort?

Följande kan vara orsaken till att du inte får betala med kort i nätbutiken samt utföra signering med 3Dsecure/BankID:

  • Du har inte Java installerad på din dator. Signering med 3D Secure innebär för de flesta kunder användning av Java. Om du inte har Java installerat, kommer du att få upp en vit sida utan att kunna fullföra ditt köp.
  • Du använder en enhet som inte stöder Java. De flesta Visa / Mastercard kort kräver underteckning med 3-D Secure.

Du kan betala med följande bankers debit- och kredit-kort: I samband med kortbetalningen, bör du ange kortets nummer, kortets sista, CVC-koden samt vid betalning med vissa kort även 3D secure-koden. Förutom detta, kan vissa banker kräva en separat bank-id. Kontrollera även att du aktiverat möjligheten för online-köp med ditt kort innan du betalar.

 

FAKTURA

Vi erbjuder möjligheten att betala köpet på faktura eller flexibelt i olika delar. Om du väljer faktura som betalningsmetod, skickas den till dig på e-post i samband med att beställningen skickas från lagret. Du har då 14 dagar på sig att betala fakturan, från att beställningen skickats. Om fakturans förfallodatum har passerat utan att Klarna tagit emot någon betalning, skickar de en påminnelsefaktura. På denna tillkommer en påminnelseavgift och eventuell dröjsmålsränta.

 

DELBETALNING

Du kan betala beställningen i 3-36 månaders delar. Du kan även betala fakturan i din egen takt. Då bestämmer du själv hur mycket du betalar varje månad. Det lägsta beloppet du kan betala ser du på raden "Delbetala från" på din faktura. I mitten av efterföljande månad skickar Klarna en ny faktura med post och du bestämmer själv om du vill betala det lägsta beloppet, ett valfritt högre belopp eller hela det kvarvarande beloppet för att avsluta delbetalningen.

 

KONTOKORT/KREDITKORT

Du kan betala med bank/kreditkort. Kortbetalning är enklare, snabbare och säkrare än online-bank. Du kommer att behöva separata konton, men endast till själva kortet. Om betalningen går till ett bankkort kommer det att debiteras direkt från ditt konto på samma sätt. Eftersom kreditkortsföretag garanterar konto/kreditkortsbetalningar är det ett säkrare alternativ för dig. När du valt vilket kort du önskar betala med kan du betala för ditt köp direkt från ditt konto. När du betalar med konto/kreditkort uppger du kortnumret på framsidan av kortet som består av en sifferkombination av 16 siffror. Den 3 tecken långa säkerhetskoden dvs CVV2 som används för onlinebetalningar, kan hittas på baksidan av kortet till höger om signaturområdet. Du använder således först sifferkombinationen på 16 siffror först och verifierar därefter med hjälp av säkerhetskoden på 3 siffror.

Vi accepterar alla Visa- och Mastercard- kreditkort.

 

VISA ELECTRON:

Du kan även betala med ditt Visa Electron-kort, om du har aktiverat möjligheten att betala online. Då du lägger din beställning, flyttas du automatiskt till din banks identifierings-system.

 

ONLINE-BETALNING

Du kan betala din beställning via Klarna direkt på din bank med ditt bank-id.

 

PRESENTKORT

Tyvärr, så kan du inte köpa/använda presentkort som ett betalsätt på xxl.se.

 

Guider
Toppen på sidan