Tello, drönare (powered by DJI), STD

990:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Liten drönare för både barn och vuxna, med inbyggd kamera. Mycket lätt att flyga och landa. Kompatibel med VR-headset. 5 MP foto. Flygtid 13 minuter.

Ryze Tello Drone har DJI-komponenter som ger en stabil flygning. Med Tello-appens enkla användargränssnitt är det otroligt enkelt att komma igång. Ladda ner appen, parkoppla enheterna och sen är det bara att köra.

Vare sig du är i en park, på kontoret eller hemma, så kan du alltid dokumentera och uppleva världen från nya, spännande perspektiv. Tello har två antenner för extra stabil videoöverföring och ett batteri med hög kapacitet som ger imponerande lång flygtid.

VIDEO OCH FOTO
Med Tello får du otroliga bilder och filmer tack vare höghastighets-bildbehandling. Även om du inte vet hur du ska flyga kan du spela in videoklipp i förväg med EZ Shots och dela dem på sociala medier direkt från din smartphone.

Med EZ Shots kan du skapa korta, koordinerade klipp där drönaren cirkulerar, spelar in en 360-graders vy eller flyger upp och iväg. Den elektroniska bildstabiliseringen ger klara, stabila bilder.

Professionell bildbehandling med hjälp av en Intel-processor ger videoupptagning av hög kvalitet. Drönaren fotar i 5 MP, så att du kan dokumentera dina upplevelser med högupplösta bilder.

ENKEL ATT ANVÄNDA
Automatisk start och landning gör det enkelt att lyfta och landa med drönaren – allt som krävs är ett tryck på fjärrkontrollen. Ett inbyggt program säkerställer trygg landning, även om du skulle tappa förbindelsen med drönaren. När batteriet börjar bli urladdat får du självklart en varning om detta. Med hjälp av Vision Positioning System gör drönaren precisa svängar varje gång.

LÄRANDE OCH UTVECKLING
Eftersom spel kan vara en bra inlärningsmetod är Tello programmerbar med Scratch. Scratch är ett MIT-utvecklat kodsystem som gör det möjligt för barn och ungdomar att lära sig grundläggande programmering samtidigt som de har kul.

Mer avancerade användare kan också utveckla programvara för Tello, med hjälp av Tello SDK. Du kan också skapa anpassade Tello-tillbehör.

Om du ansluter ett kompatibelt VR-headset kan du uppleva fantastiska vyer i förstapersonsperspektiv.

Om du köper till en fjärrkontroll blir det ännu enklare att kontrollera Tello. Telefonen monteras då i fjärrkontrollen, och fjärrkontrollens knappar används för att styra drönaren.

Specifikationer:
- Manövrering: Tello-appen med iOS eller Android
- Flygtid: Upp till 13 minuter
- Avstånd från användaren: Upp till 100 meter
- Video: 720p, HD-överföring
- Foto: 5 MP
- Vikt: 80 gram
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.