XXL logo
Logga in
  • Fri fraktpå ordrar över 399:-*
  • Friabyten & returer*
  • 365dagars öppet köp
RWS.308Win.EVO green - thumbnail - image 1RWS.308Win.EVO green - thumbnail - image 2
Endast i butik
Outlet
RWS.308Win.EVO green - full image 1
RWS.308Win.EVO green - full image 2
Se liknande produkter
  • Fria byten och returer*
  • 100% nöjd kundgaranti
  • Gratis frakt på ordrar över 399:-*

Utforska

ProduktbeskrivningSpecifikationerGuiderRecensioner

RWS
RWS.308Win.EVO green

600:-per box

600
RWS.308Win.EVO green är ej tillgänglig för tillfället. Vi undersöker just nu eventuella framtida leveranser av RWS.308Win.EVO green. Nästa kontroll 2024-07-02. Under tiden rekommenderar vi dig vår lista med liknande produkter.
RWS.308Win.EVO green är ej tillgänglig för tillfället. Vi undersöker just nu eventuella framtida leveranser av RWS.308Win.EVO green. Nästa kontroll 2024-07-02. Under tiden rekommenderar vi dig vår lista med liknande produkter.
Lagerstatus online:

Ej tillgänglig online

Click & Collect:

Inte tillgänglig för Click & Collect

Lagerstatus i våra varuhus

Välj storlek för att se lagerstatus i varuhus

Se om expressleverans är tillgängligt

Alltid gratis leverans till våra varuhus

Liknande produkter

Andra har även köpt

Produktbeskrivning

Varumärket RWS har förenat jägare och skyttar i generationer. Men var kommer deras rötter ifrån och vad är hemligheten bakom deras framgång?

Dess ursprung går tillbaka till år 1855. Det var då Heinrich Uttendoerffer började tillverka tändladdningar i sitt laboratorium i Nürnberg. Tre decennier senare övertogs hans laboratorium av ”Rheinisch Westfälische Sprengstoff-Actien-Gesellschaft”, grundat i Troisdorf 1886, vilket förklarar ursprunget till kortformen RWS. Även efter sammanslagningen med Dynamit Nobel AG med säte i Fürth fortsatte RWS att existera som ett oberoende varumärke, som hittills har stått starkt och etablerat sig globalt med ett brett utbud av konsekvent pålitliga precisionsprodukter av högsta kvalitet. De som förlitar sig på RWS-ammunition drar nytta av vår mångåriga erfarenhet och våra medarbetares kunskap: alla är specialister och ofta entusiastiska jägare eller framgångsrika sportskyttar själva, med smak för förstklassiga material, nya trender och därmed också för kontinuerlig innovation.

Därför litar flera generationer på den kvalitet som RWS tillhandahåller. För de vet en sak: RWS-ammunition uppfyller de högsta kraven och är garantin för det perfekta skottet i alla situationer.

Obs! Vapenlicens för vald kaliber och kopia av körkort eller pass måste skickas in. Skicka en scannad fil eller bild (tydlig och läsbar) via e-post till XXLvapenSE@xxl.se

Specifikationer

  • KaliberÖvrig
  • BlyfriJa
  • TypJakt

Recensioner

Den här produkten har inga recensioner. Du kan recensera köpta varor under fliken "Betygsätt och recensera" på Mina sidor.