XXL Reward | -25% på alla kläder & skor* Shoppa här

Alpine Boots Hi-Speed 100 HV X 22/23, pjäxa herr, Orange

3999:-

XXL Reward | -25% på alla kläder & skor*

Shoppa här
Produktbeskrivningarrow down icon

Nyutvecklad pjäxa för män, med hög prestanda och kontroll. Hög volym på skalet och manschett (HV) ger toppenkomfort hela dagen. Vikt, per par: 3840 gram.

Hi-Speed 100 HV är konstruerad för skidåkare som behöver en passform med hög volym, rymligare pjäxskal och manschetter. Pjäxan ger ändå maximal energiöverföring och höghastighetskontroll i varje sväng.

Höjdpunkter:
- 102 mm läst
- Låg vikt och maximal effekt
- Dual Core-manschett
- Justerbar flex och kantning
- Custom Fit-innerpjäxa

Justerbar flex och kantning gör att du kan anpassa pjäxkänslan och responsen, så att de matchar din skidåkning. Den bekväma innerpjäxan kan anpassas med hjälp av värme för att finjustera det till den perfekta passformen för dig.

Thinsulate™ Platinum-isolering håller dina fötter varma under fuktiga och kalla förhållanden, för heldagskomfort med avancerad luktkontroll. Bättre invändigt klimat i pjäxan gör att du kan fokusera på skidåkningen. Hoppa in i nästa generations pjäxa med en passform och kontroll som gör att du orkar åka skidor hela dagen.

High Volume Fit har 102 mm läst för maximal anatomisk känsla, oavsett fotform. Den sömlösa tåboxen eliminerar tryckpunkter och bidrar till att minska värmeförlusten med upp till 20 %. Datadriven generativ design minimerar pjäxans väggtjocklek och ger den mest effektiva användningen av material. Det minskar också vikten och förbättrar kraftöverföringen.

Dual Coare-teknik ger riktad kraftöverföring och skalinpackning, vilket resulterar i livligare retur, respons och kontroll. Asymmetrisk Dual Core Cuff kombinerar mjukare och hårdare plast, för att omge foten med hårdare plast där det behövs. Detta ger utmärkt stöd och fantastisk kraftöverföring för optimal prestanda och passform.

Flexen kan justeras från +5 till -5 för anpassad kraft, prestanda och komfort. Custom Fit-innerpjäxan har anpassningsbara zoner för att kunna ge en passform med ökat hälstöd och mjukare vaddering över och runt ankel och vrist.

GripWalk®-kompatibel, men sulorna säljs separat. GripWalk®-sulor har gummisulor med en sluttande tådel för en mer naturlig gångrörelse och möjlighet till snabbare gång.

Specifikationer:
- Användning: Alpint, preparerade spår
- Användare: Herr
- Användarnivå: Bra, avancerad
- Material: Manschett av polyolefin, polyuretan-skal
- Antal spännen: Fyra mikrospännen i aluminium
- Innerpjäxa: Custom Liner med Thinsulate®-isolering i framfoten
- Kardborreband: 40 mm
- Flexindex: 100
- Läst: 102 mm
- Passar bindningstyp: Standard alpinbindningar, GripWalk®-kompatibel om GW-sulor monteras
- Vattentät: Kraftigt vattenavvisande
- Yttersula: GripWalk®-kompatibel, men sulorna måste köpas separat
- Vikt per par: 3840 gram @ storlek 43

Specifikationerarrow down icon
  • Flex:  100 Flex
  • Isoleringsförmåga:  Bra
  • Typ:  Alpin
  • Användare:  Herr
  • Lästvidd (mm):  102 mm
  • Gångfunktion:  Ja
  • Vikt per pjäxa (gram):  1920 g
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti