Alltrack Pro 110 LT (100 mm) 19/20, toppturspjäxa unisex, Grey

4 799:-

Produktbeskrivning
Mycket allsidig toppturspjäxa med medelstyv flex och bra gå-utslag. Åkstark, Custom innerpjäxa som kan värmeformas, bra komfort. Vikt 1 590 gram.

Alltrack PRO 110 LT är en allsidig freetouring-pjäxa med 110 flex och 50 graders gå-utslag i skaftet. Med en innerpjäxa som kan värmeformas får du optimal individuell passform och bra komfort.

Dual Core-teknologin, där man kombinerar 2 plasttyper (hård och mjuk) och sprutar in dem på 2 olika ställen i pjäxan, ger en bättre progressiv flex samt mer rebound och respons, vilket ger en bättre skidkänsla.

Pjäxan är kompromisslös och har justerbar manschett för ett mer naturligt rörelseutslag. Dessutom är den kompatibel med alpinbindningar. Generative Design Grid-skalet ger minimal vikt och maximal kraftöverföring under alla förhållanden och i alla typer av terräng. Underskalet är konstruerat för att ge 50 graders rörelseutslag i gåläge, för effektiva toppturer och maximal kraft i åkläge.

Den förformade innerpjäxan har Thinsulate™-isolering för extra värme och stöd, och är termoformbar för en ännu mer exakt passform. Anatomiskt vriststöd och mycket bra justeringsmöjligheter ger maximal komfort, precision och kraftöverföring, med bästa möjliga klätteregenskaper, hållbarhet och komfort. Medium passform och 100 mm bred läst ger en exakt och bekväm passform, med bra balans mellan komfort och kontroll.

Pjäxan är Gripwalk®-kompatibel, men sulor säljs separat. GripWalk®-sulorna har en slityta i gummi och en rullande form framtill för en mer naturlig gång och bättre grepp.

Alltrack PRO 110 LT har Dynafit®-certifierade tech-inlägg för pålitliga freetouring-egenskaper.

Specifikationer:
- Användningsområde: Toppturer och friåkning (freetouring)
- Rekommenderas för: Unisex
- Material: Polyolefin, polyuretan
- Antal spännen: 4 st. mikrojusterbara, aluminium, kan spännas i 3 lägen
- Utvändigt: Generative Design Grid
- Innerpjäxa: Pre-Shape Liner, Full Custom T2, Thinsulate™-isolerad, Power Wrap hel tåbox
- Kardborrerem: Ja, 40 mm
- Storlekar: 24,0–29,5 Mondo
- Flexindex: 110
- Läst: 100 mm
- GripWalk-kompatibilitet: Ja
- Vikt, per par: 3 180 gram
Specifikationer
  • Användare: Herr  Unisex 

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.